ÖĞRENCİLER YÜKSEK SADAKAT KONSERİNDE BULUŞTU

ÖĞRENCİLER YÜKSEK SADAKAT KONSERİNDE BULUŞTU

Bilecik Belediyesi tarafından Şeyh Edebali Üniversitesi akademik yılı açılışı dolayısıyla gerçekleştirilen Yüksek Sadakat konserinde öğrenciler bir araya geldi.

Şeyh Edebali Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı açılışı etkinlikleri kapsamında Öğrenci Otağının açılışı gerçekleştirildi. Ardından ise öğrenciler, Yüksek Sadakat müzik grubu tarafından verilen konserde buluştu.

Üniversite Rektörlük binası önünde gerçekleştirilen ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdği konserde Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, öğrencilerle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, konser öncesinde yaptığı konuşmada; Bilecik Belediyesi olarak her zaman öğrencilerin ve gençlerin hizmetinde olduklarını belirterek, gençlere hitaben şunları söyledi:

''Sevgili gençler, sizleri çok seviyoruz ve sizler için her şeyin en güzelini yapmaya gayret ediyoruz. Üniversitemizin yeni akademik yılını çok güzel organizasyon ve açılışlarla gerçekleştirdik. İnşallah bundan sonra da sizlere hitap edecek konser ve etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Önümüzdeki  Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla da sizleri güzel sanatçılarla buluşturacağız. 28 Ekim akşamı, İnşallah sizleri Sanatçı Gökçe ve Yusuf Güney ile buluşturacağız. Yine üniversitemizde gençlik şölenleri kapsamında da güzel etkinlikleri sizler için hazırlayacağız. Ben bu anlamda yeni akademik yılınızın hayırlı ve uğurlu olmasını, sizlere başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş ise Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya katkılarından dolayı teşekkür ederek, ''Bugün üniversitemiz ve belediyemiz işbirliğinde güzel çalışmalar yaptık. Önce akademik açılışımızı gerçekleştirdik. Daha sonra belediyemiz tarafından yerleşkemize kazandırılan Öğrenci Otağımızın açılışını yaptık. Şimdi ise yine belediyemizin öğrencilerimiz için hazırladığı konserde bir aradayız. Ben bu anlamda katkıları dolayısıyla Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, sizlere de başarılı bir eğitim dönemi diliyorum'' şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmanın sonunda Yüksek Sadakat müzik grubu üyelerine, üzerinde Osmanlı Arması bulunan tablolar hediye etti.

bilecik-yuksek-sadakat-konseri1.jpg

 

Kaynak:M.Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2149 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum