ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK PROJE

ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK PROJE

Bozüyük'te, ‘Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ailelerimizle buluşuyor’ projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin evlerindeki onarım ve bakım sorunları okul öğretmen ve öğrencileri tarafından çözüme kavuşturuluyor. 

ogrencilerden-ornek-proje3.jpg

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün başlatmış olduğu sosyal sorumluluk projesi olan "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesi kapsamında Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonu ile Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik-Elektronik alanı öğretmen ve öğrencileri Metal Teknolojileri öğretmen ve öğrencileri ile ihtiyaç sahibi ailelerin elektrik tesisatı ve metal kapı onarım ve bakımlarını yapıyorlar. 

Projeyle ilgili olarak açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesi kapsamında okulumuz öğrencilerinin yaptığı bu çalışmayla milli, manevi, ahlaki ve insani tecrübelerini sosyal sorumluluk kapsamında kullanıyorlar. Bu bağlamda hem ihtiyaç sahibi ailelerimize faydalı oluyorlar hem de kendilerini geliştiriyorlar” dedi. Okul Müdürü Yusuf Özcan ise projenin gerçekten de meslek liselerini ailelerimizle buluşturarak, mesleki ve teknik eğitimin öneminin daha iyi anlaşılmasına vesile olacağını belirterek sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini kaydetti. 

ogrencilerden-ornek-proje2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2236 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum