OĞUZ SERTLER VALİ ELBAN'A DA AYAK DİRİYOR

OĞUZ SERTLER VALİ ELBAN'A DA AYAK DİRİYOR

Ak Parti’ye ihanet edip muhalefetle beraber hareket eden Oğuz Sertler'in MHP’li ve CHP’li il genel meclis üyeleri ile yaptığı hesaplar tutmadı.

Muhalefetin borusunu öttürdüğü il genel meclisinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyet seçimi ile Oğuz Sertler’in de seçildiği Denetim Komisyonu kararlarını Vali Süleyman Elban onaylamayıp tekrar görüşülmek üzere İl Genel Meclisine geri göndermişti.

Ancak partisine ihanet eden Oğuz Sertler, Vali Süleyman Elban’a da ayak direyerek, denetim komisyonuyla ilgili kararı mecliste görüşmek yerine Valiliğe değişiklik yapmadan göndermeyi oyladı. MHP’li ve CHP’li İl Genel Meclis Üyeleri ile Oğuz Sertler değişiklik yapılmadan Valiliğe gönderilmesi yönünde oy kullandı. Ak Partili İl Genel Meclis Üyeleri ise red yönünde oy kullandı. Oylar eşit çıkınca, başkanın tarafı yani, partisine ihanet eden Oğuz Sertler’in muhalefetle beraber kullandığı oylarla Valiliğe ayak diremiş oldular.

Ayrıca Bilecik Söğüt Ertuğrulgazi birliği Bilecik İl Özel İdaresini temsilen seçilecek iki İl Genel Meclis üyeliğinden birine Oğuz Sertler diğerine ise MHP’li İsmail Zeki Uyanık seçildi. Yedek üyelikte ise MHP’li Osman Varolu yer aldı.

HAMLE SIRASI VALİ SÜLEYMAN ELBAN'DA

Partisine ihanet eden Oğuz Sertler’in Vali Süleyman Elban’ın tekrar görüşülmek üzere İl Genel Meclisine gönderdiği Denetim Komisyonu kararının, Oğuz Sertler tarafından İl Genel Meclisinde aynen oylatılarak Valiliğe göndermesi üzerine hamle Sırası Vali Süleyman Elban’a geçti.

Bunun üzerine Bilecik Söğüt Ertuğrulgazi birliği Bilecik İl Özel İdaresini temsilen seçilecek iki asil üye arasında Oğuz Sertler’in yer alması, diğer asil ve yedek üyelerin de MHP’li İl Genel Meclis üyelerinden oluşması halk arasında manşetimizi de anımsatarak “MUHALEFET BORUSUNU ÖTTÜRÜYOR” esprilerine yol açtı.

 

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 4280 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum