OĞUZ YARIN’I TERS KÖŞE YAPTI HABERLERİ HAVADA KALDI

OĞUZ YARIN’I TERS KÖŞE YAPTI HABERLERİ HAVADA KALDI

Nasrettin Hoca eşekten düşmüş “Zaten inecektim” demiş. 

Üç kuruş şahsi menfaati ve makam hırsı için partisine ihanet edip, muhalefetle iş tutan Oğuz Sertler, kendisine çanak tutan Yarın Gazetesi’ne yaptığı açıklamada “20 gün sonra yine Ak Partili Meclis Başkanıyım” dedi.

Mehmet Özgür ve Cafer Elmas, Oğuz Sertler 1 yıllığına geçici ihraç olmuş derken, Oğuz Sertler’in gazetemize attığı iftiraları, yayınlamaktan çekinmediler. Yarın Gazetesi Sahibi Mehmet Özgür gerçekleri bilmesine rağmen Oğuz Sertler’in iftiralarını yayınladı.

Attıkları manşetin haftası gelmeden Oğuz Sertler Ak Parti’den istifa ettiğini açıkladı. Yarın Gazetesini ters köşe mi yaptı diyelim, ortada bıraktı mı diyelim, MHP ve Ak Parti’den sonra Yarın Gazetesi’ne de dirsek attı mı diyelim, ne dersek diyelim, Yarın Gazetesi kıskançlığın, hazımsızlığın kurbanı oldu.

Bugün (08.02.2018 Perşembe) Ak Parti İl Başkanını Saat 10:53 de aradım. Oğuz'un Yarın Gazetesinde 20 Şubatta Ak Partiye döneceğim şeklinde haberi olmasına rağmen dün istifa ettiğini açıkladı. "Bunun sebebi Ak Parti tarafından yapılan bir hamle midir ?" diye sordum. Ak Parti İl başkanı Fikret Karabıyık; "Milletvekili Halil Eldemir ile birlikte gazetenizi ziyaret ettiğimizde Oğuz Sertler'in bir daha partiye dönemeyeceğini söylemiştim. Yarın Gazetesinde 20 Şubat'ta Ak Partiye geri döneceğim haberi çıkmadan önce Ak Parti genel merkezi Oğuz Sertler'e kesin ihracı ile ilgili savunma istemini göndermişti. Zannediyorum haber çıktıktan sonra Oğuz Sertler Ak Parti Genel merkezinin gönderdiği bu yazıyı almış olacak ki istifa ettiğini açıklamış." dedi. 

20 gün sonra Ak Parti’ye dönemeyeceğini anlayan Oğuz Sertler Nasrettin Hoca’nın eşekten düştüğü zaman “ben zaten inecektim” dediği gibi, Ak Parti’nin kesin ihracı eline tutuşturulmadan, istifa etti. Yarın Gazetesi’ni yüz üstü bıraktı.

Cafer Elmas köşe yazısında bakın ne diyor: “Biz Bozüyük’te gazete dağıtmaya başlayıp abone çalışmaları yaparken, bu durumdan rahatsız olup bize abone olunması için yardımcı olan Oğuz Sertler’e neden bu adama yardımcı oluyorsun” dediğimizi iddia ederek, Yarın Gazetesi’ni şivşirmiş. Fitne sokmuş. Yarın’da bu zokkayı yutmuş. Oğuz’un kayığına binmiş.

Haberimiz bile olmayan, ilk defa Yarın Gazetesi’nden okuduğumuz konuda, Oğuz Sertler’in Yarın’a attığı bu kazığın ardından ne kadar haklı olduğumuzu gösteriyor. Bozüyük orada Oğuz Sertler ile birlikte şimdi gidin abone çalışması yapın.

İstifasıyla ilgili Yarın Gazetesi’ bakın ne diyor: “Oğuz Sertler’in beklenmedik istifası kamuoyunda manidar bulundu. Sertler’in çelişkili ifadeleri ve istifasına yönelik olayın perde arkasında yaşananlara ilişkin açıklama yapması bekleniyor.” 

Sakarya Gazetesi’ne iftira atarken koşa koşa gittiğiniz, aramızda geçmeyen konuşmaları size şivşiren Oğuz Sertler’e koşa koşa gidin, sorun manidar bulduğunuz istifasına yönelik olayın perde arkasında yaşananlar neymiş. Yazın da herkes öğrensin!.. Eşekten mi düşmüş, zaten inecekmiymiş.. Yoksa kovulduğunu yeni mi anlamış…

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 3107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum