OKUYUCU MEKTUBU - AİLELER LÜTFEN DİKKAT

OKUYUCU MEKTUBU - AİLELER LÜTFEN DİKKAT

Okuyucu Mektubu

Sayın Sakarya Gazetesi Yönetimi, WhatsApp ihbar hattınıza gönderdiğim ihbarlarla ilgili yaptığınız araştırmalar ve haberler dolayısıyla öncelikle size teşekkür ederek başlamak istiyorum. Sonrasında geçtiğimiz hafta Cuma sabahı karşılaştığım bir olay üzerinden ailelere seslenmek istiyorum. Eğer ki yetkililerinde bu konuyla ilgili yapabilecekleri bir şey varsa yardımlarını bekliyorum.

Cuma günü sabah işe gitmek için trafikte ilerlerken bir anda yolun ortasında patenli bir genç belirdi. Zannederim okula giden bir öğrenciydi. Trafiğin yoğun olduğu bir saatte araç yolunda ilerlerken adeta kazaya davetiye çıkarıyordu. Üstelik gideceği istikamete ters şeritten ilerlemesi korku vericiydi. Kamyonun yanından bir geçişi vardı ki ölümden kıl payıyla kurtuldu diyebilirim.

Bu konuda sizler aracılığı ile ailelere seslenmek istiyorum. Çocuklarımız elbette paten kullanabilir ama lütfen onları okula, çarşıya gönderirken patenle göndermeyin. Çünkü ilimizin birçok noktası paten kullanmaya müsait değil. Patenle trafiğe çıkmamaları konusunda uyarın onları.

Ayrıca yetkililerimiz de bu konuyla ilgili bir tedbir alabilirlerse iyi olacak. Aksi takdirde olası bir kazada bir ailenin canı yanacak.   

Bu haber toplam 1590 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.