Öncelik hayatın öncelik yayanın

Öncelik hayatın öncelik yayanın

İçişleri Bakanlığı’nca ‘30 Mart’ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz’ sloganıyla başlatılan farkındalık çalışması Bilecik’te gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı’nca ‘30 Mart’ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz’ sloganıyla başlatılan farkındalık çalışması Bilecik’te gerçekleştirildi. Yayalara öncelik verilmesi adına gerçekleştirilen çalışma çerçevesinde yaya geçitlerinin bir hattı kırmızıya boyandı.

yaya-gecitlerine-kirmizi-cizgi-gecildi1.jpg

Garanti Bankası Bilecik Şubesi önünde gerçekleşen uygulamaya, Vali Bilal Şentürk, İl Jandarma Komutanı Albay Muzaffer Sandal ve İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal katıldı.

yaya-gecitlerine-kirmizi-cizgi-gecildi2.jpg

Vali Şentürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, ‘Öncelik hayatın öncelik yayanın’ sloganıyla farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi. Bilecikli sürücülerin bugüne dek oldukça duyarlı ve sorumlu bir tavır takındığını dile getiren Vali Şentürk, “İnşallah Bilecik bu noktada başı çekecek. Şoförlerimizin de bu noktada duyarlı olduğunu ve yayalara saygılı olduğunu gördük. Bu bilinçlenme meselesi, zaman içinde daha da oturacak'' diye konuştu.

Vali Şentürk daha sonra öğrenciler ile birlikte sürücülere uyarılarda bulundu.

yaya-gecitlerine-kirmizi-cizgi-gecildi3.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 4257 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.