Orta refüjde çalışma başladı

Orta refüjde çalışma başladı

Şehir merkezinde bulunan orta refüjün bakımsız haline ilişkin ‘Orta refüjü ot sardı’ başlığı ile duyurduğumuz haberimizden sonra Bilecik Belediyesi harekete geçti.

Şehir merkezinde bulunan orta refüjün bakımsız haline ilişkin ‘Orta refüjü ot sardı’ başlığı ile duyurduğumuz haberimizden sonra Bilecik Belediyesi harekete geçti. Belediye ekipleri, orta refüjde bakım çalışmalarına başladı.

orta-refujde-calisma-basladi1.jpg

Hatırlanacağı üzere; geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen alt yapı çalışmaları neticesinde orta refüjde bozulmalar meydana gelmişti. Bilecik Belediyesi ise içinde bulunduğumuz yılı işaret ederek orta refüjde düzenleme yapacaklarını açıklamıştı. Ancak yılın yarısı geride kalmasına rağmen ciddi bir çalışma gerçekleştirilmemiş ve yapılan bitki alım ihalesinin üzerinden geçen zaman zarfında somut bir adım atılmamıştı.

orta-refujde-calisma-basladi2.jpg

Nihayet çalışma başladı

Bakımsızlıktan otların sardığı orta refüjle ilgili ‘Orta refüjü ot sardı’ başlıklı haberimizin ardından nihayet çalışma başlatıldı. Belediye ekipleri ilk olarak otları temizledi, ardından bitki ekimi başladı. Vatandaşların tepkilerine neden olan kötü görüntü ortadan kalkmaya başlarken çalışmaların neticesi merakla bekleniyor.

orta-refujde-calisma-basladi3.jpgorta-refujde-calisma-basladi4.jpg

Bu haber toplam 2641 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum