Orta refüjü ot sardı!

Bilecik şehir merkezinde bulunan orta refüj kötü görüntüsü ile dikkat çekiyor

Bilecik şehir merkezinde bulunan orta refüj kötü görüntüsü ile dikkat çekiyor. Bazı bölgelerde yeşerip büyüyen otlar ise Bilecik Belediyesi’nin ilgisizliğini ortaya koyuyor.

Bilindiği üzere; geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen alt yapı çalışmaları neticesinde orta refüjde bozulmalar meydana geldi. Bilecik Belediyesi ise içinde bulunduğumuz yılı işaret ederek orta refüjde düzenleme yapacaklarını açıkladı. Ancak yılın yarısı geride kalmasına rağmen ciddi bir çalışma gerçekleştirilmediği gibi bitki alım ihalesi yapılmasına rağmen henüz somur bir adım atılmadı. İlgisizliğin ve bakımsızlığın kurbanı olan orta refüjler her geçen gün daha kötüye gitmekle beraber vatandaşın tepkisi yükselerek devam ediyor.

Konuya duyarlı vatandaşlar Bilecik Belediyesi’ni bir an evvel göreve davet ederken refüjün kötü görüntüsünün Bilecik’e yakışmadığını dile getiriyor. Bitki ekim mevsiminin geçmesi ile sonbahardan önce refüje bitki ekilemeyeceğini kaydeden vatandaşlar en azından otların temizlenmesini istiyor. Tepkili vatandaşlar ise ‘Her şey güzel olacak diye geldiler orta refüjü ot sardı’ ifadeleriyle Bilecik Belediyesi’ni eleştirdiler.

Öte yandan, ilimizi otogara bağlayan bağlantı yolunda bulunan orta refüjde ise otları boyu ağaçları geçerken bazı ağaçlarda kurumaların olduğu görülüyor.

orta-refuju-ot-sardi1.jpg

Bu haber toplam 3496 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum