OSMANELİ BELEDİYESİ TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

OSMANELİ BELEDİYESİ TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Osmaneli Belediyesi Sosyal Sorumluluk Projelerinde Türkiye Birinciliği Ödülü aldı.

Otokar ve aydınlatmada lider Philips’in desteklediği ve ana sponsorluğunu yaptığı Özel Kalem dergisi tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler yılın ödülü yarışmasında Osmaneli Belediyesi Sosyal Sorumluluk projelerinde Türkiye Birincisi oldu.

osmaneli-turkiye-birincisi-oldu2.jpg

Ödül törenine katılan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ödül ile ilgili olarak; “BEBKA, Üniversiteler ve Milli Eğitim destekli olarak gerçekleştirilen “Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi” faaliyetleri ile Türkiye’de bilinen bir eğitim kurumu haline geldi. Girişimcilik eğitimleri, işçi sağlığı, iş güvenliği, bireysel yetenek, yöresel ürünler ve özellikle de Lefke Bezi üretimi ve dikişi ile herkesin beğenisini kazanan Sürekli Eğitim Merkezimiz ihracat yapan bir konuma geldi. Elbette ki Osmaneli ilçemiz bunların hepsini ve daha fazlasını haketmektedir. 4,5 yıldan bu yana Osmaneli ilçemizde oluşturduğumuz birlik ve beraberlik sayesinde, Belediye olarak çalışmalarımızı çok daha rahat yapmaktayız. Kaymakamlığımızla, Belediye Meclisimizle, İl Genel Meclisi üyelerimizle, kurum ve kurluşlarımızla, özellikle de Osmanelili hemşehrilerimizde buluştuğumuz her ortak paydadan bugüne kadar çok güzel eserler ve hizmetler meydana getirdik.

Paradan puldan daha çok ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliği ilçemizde bugüne kadar çok güzel bir şekilde sağladık. Bu birlik ve beraberliğin sayesinde de Belediyemiz ödülleri bir bir toplamaktadır. Üniversitelerden Profesörlerin oluşturduğu kurullarca izlenen projeler, çok ciddi bir incelemeden geçmekte ve ödüller bu doğrultuda verilmektedir. 18 Eylül 2018 tarihinde almış olduğumuz bu ödülü be Tü Osmanelili hemşehrilerimiz adına, Osmaneli adına aldım. Ödülün gerçek sahibi Osmaneli’dir. Bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği müddetçe, İnşallah da edecektir, Osmaneli ilçemiz daha büyük ödülleri kazanmaya devam edecektir. Bu ödülün Osmaneli’ye gelmesinde emeği geçen, Başta Belediye personelimize, Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerimize, bizlerle işbirliği içerisinde olan Resmi ve Özel kurum ve kuruluşlara, Osmaneli Kaymakamlığımıza ve bizlere her zaman güvenlerini bildiren Osmanelili hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Daha güzel hizmetlerde ve daha güzel ödüllerde buluşmak dileklerimle” dedi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2169 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.