OSMANELİ BELEDİYESİ’NE BÜYÜK GURUR

OSMANELİ BELEDİYESİ’NE BÜYÜK GURUR

Cumhurbaşkanlığının daveti üzerine Hestourex Dünya Sağlık, Spor, Alternatif Turizm Kongresi ve Fuarı’na Bilecik'ten katılan tek belediyenin Osmaneli Belediyesi’nin olması Osmanelilere büyük gurur yaşattı.

Osmaneli Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Antalya’da gerçekleştirilen Hestourex Dünya Sağlık, Spor, Alternatif Turizm Kongresi ve Fuarı’na davet edilen tek belediye oldu. Cumhurbaşkanlığından gelen bu davet Osmaneli Belediyesi’ne büyük bir gurur yaşattı.

osmaneli-belediyesine-buyuk-gurur2.jpg

Bilindiği üzere; 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi en hareketli yerlerin başında Osmaneli ilçesi vardı. AK Parti’nin mevcut belediye başkanı Münür Şahin’i aday göstermeyişi üzerine yükselen tansiyon Şahin’in bağımsız adaylığıyla daha da artmıştı. 

İlimizdeki AK Partili yetkililer, Münür Şahin’i hedef alan açıklamalarda bulunmuş ve Münür Şahin’in seçimi kazanması halinde bile iktidar ve devlet desteği alamayacağını ima eden konuşmalar yapılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyası süresince çok sık dile getirdiği 'Bu trenden inen bir daha bu trene binemez' açıklamalarına atıfta bulunarak AK Parti'ye tekrar dönemeyeceğini kamuoyuna duyurmuşlardı. Hatta seçimlerin ardından yapılan basın toplantısında bir gazetecinin sorusu üzerine Şahin'in AK Parti'ye dönüş yolunun tıkalı olduğu yinelenmişti.

osmaneli-belediyesine-buyuk-gurur3.jpg

31 Mart’ta bağımsız olarak yarışa giren Münür Şahin ipi göğüslemeyi başardıktan sonra seçimin hemen ardından Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen böylesi büyük bir organizasyona Bilecik ilinden çağrılan tek belediyenin Osmaneli olması oldukça dikkat çekti. Önümüzdeki süreçte Münür Şahin'in AK Parti'ye dönüp dönemeyeceği kamuoyu tarafından yakından izlenecek. 

Diğer yandan, 4-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen fuarda Osmaneli ve Bilecik’in sağlık, spor ve alternatif turizmdeki alt yapısı ve potansiyeli tanıtıldı.  

osmaneli-belediyesine-buyuk-gurur4.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6121 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum