'OSMANELİ HALKI, ŞEHİT AİLESİNİN HER ZAMAN YANINDA'

'OSMANELİ HALKI, ŞEHİT AİLESİNİN HER ZAMAN YANINDA'

10 Temmuz 2016 günü PKK’lı teröristler tarafından Hakkari Şemdinli Aktütün yolunda şehit edilen Bilecikli Piyade Er Osman Er’in Osmaneli'ndeki baba ocağını sık sık ziyaret eden Başkan Şahin,"Osmaneli halkı, şehit ailesinin her zaman yanında" dedi. 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İŞKUR İl Müdürü Ayhan Tozan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül ve SGK İl Müdürü Celalettin Ateş ile birlikte 10 Temmuz 2016 günü PKK’lı teröristler tarafından Hakkari Şemdinli Aktütün yolunda şehit edilen Bilecikli Piyade Er Osman Er’in Osmaneli'ndeki baba ocağına ziyarette bulundu.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, söylenecek çok fazla sözün olmadığını dile getirerek,"Vatan için en kıymetli varlıklarının şehitlik mertebesine ulaşması nedeniyle övünen, diğer taraftan oğulları Osman Er'i özleyen her değerli ailemiz gururunuz. Allah onlardan razı olsun. Her bir ferdimiz vatan, bayrak, din için, birlik ve beraberliğimiz için Osman Er gibi şehit olmaya hazır. Osmaneli halkı, şehit ailemizin her zaman yanında. Allah ailemizden ve halkımızdan razı olsun" dedi. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1901 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.