Osmaneli normale döndü!

Osmaneli normale döndü!

Osmaneli’nde, 31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde korona virüsü vakası görülmediği gibi karantinada olan, tedavi gören ve hastanede yatan hasta da kalmadı.

Osmaneli’nde, 31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde korona virüsü vakası görülmediği gibi karantinada olan, tedavi gören ve hastanede yatan hasta da kalmadı. Osmaneli salgın öncesinde olduğu gibi normale döndü. 

Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçedeki güzel tabloya ilişkin yaptığı açıklamada, asla gevşememek gerektiğine dikkat çekerek, “Mutasyona uğrayan covid-19 un kapımızı çalmaması için çok dikkatli olmalıyız” uyarısında bulundu. 

Osmaneli halkına teşekkür eden Münür Şahin, şunları kaydetti:

“Osmaneli halkına kurallara uyduğu için teşekkür ediyoruz. İlk kez iki gündür ilçemizde pozitif vaka ve karantinada kimse kalmadı. İlçemiz covid-19 öncesi günlere döndü. Ama asla tedbirleri elden bırakmıyoruz. Sağlık Bakanlığının yayınladığı kurallara uymaya devam ediyoruz. Aşılar devam ediyor. İnşallah bu tabloyu sürdürebiliriz. Covid-19’dan hayatını kaybeden kardeşlerimize tekrar Allahtan rahmet diliyoruz. Halkımızı tedbirler konusunda tekrar uyarıyoruz” dedi.
 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1958 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum