'OSMANELİ'Yİ HEDEFLERİNE ULAŞTIRACAĞIZ'

'OSMANELİ'Yİ HEDEFLERİNE ULAŞTIRACAĞIZ'

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, geçtiğimiz günlerde Ankara'da gerçekleştirdiği bazı temaslardan bahsederek,"Osmaneli'yi hedeflerine hep birlikte ulaştıracağız" dedi. 

Başkan Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, TOKİ ve Keçiören Belediyesi ile yapılan görüşmeleri aktararak, Osmaneli'yi daha ileriye taşımak için aralıksız çalıştıklarını kaydetti. 

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Şahin,"İşimiz çok zamanımız kısıtlı" diyerek şunları kaydetti:

"İnşallah Allah'ın yardımıyla iktidarla uyumlu belediye olmanın avantajını da kullanarak Osmaneli'yi hedeflediğimiz noktaya taşıyacağız. Yeni oluşturacağımız projelerde özellikle konularla ilgili arkadaşlarında desteğini bekliyoruz. Okulların tatil olacağı bugünlerde özellikle lise ve üniversite öğrencilerini toplumsal, çevre ve gençlik projelerinde rol almaya bekliyoruz. 

Emeklilerimizin gönüllü olarak projelerimizde çalışmalarını arzu ediyoruz. Osmaneli'de her şeyi hep birlikte her kesimin katılımıyla her alan sürekli iyileştirmeler yaparak geliştireceğiz. Sonuç olarak hızla büyüyen, yaşam kalitesi artmış, turistik bir Osmaneli'yi birlikte yaratacağız" dedi. 

 

Kaynak:Aysun YILDIZ

Bu haber toplam 2749 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum