ÖZ AKTAŞ’TAN BİLECİK’TE BİR İLK!

ÖZ AKTAŞ’TAN BİLECİK’TE BİR İLK!

Öz Aktaş Yapı ve Betek Boya ve Kimya San. A.Ş. tarafından üretilen Alligator boya Bilecik’te bir ilke imza attı.
İlimiz tanınmış müteahhitlerinden Fikret Aktaş ve Hikmet Aktaş Alligator Boya ortak bir çalışma gerçekleştirdi. İç ve dış mekanlarda boyadan daha fazlasını vaad eden Alligator boya sertifikalı uygulama ekipleri ile beraber geçtiğimiz günlerde ilimize geldi. Öz Aktaş çalışanlarına eğitim vererek 2004 yılından beri çeşitli illerde yapılmakta olan dekoratif uygulama ilimizde de başlamış oldu. 
Uygulamaya Alligatör firma çalışanlarından bölge yöneticisi Yasin Bağlam, bölge sorumlusu Engin Gezmiş , Alligatör uygulama uzmanı Yaşar Baran katıldı.
‘Boyada son moda’ sloganıyla yola çıkan ve sağlıklı boya sertifikasına sahip olan Alligator boya firması ahşap görünümü, tuğla, taş görünümü gibi çeşitli alternatifler müşterilerine sunuyor. 
Dekoratif çalışma eğitim gerçekleştirildiği İbrahimbey Caddesi No:18 de bulunan Alligatör mağazası  duvarlarına yapılarak teşhir edilmeye başlandı. Uygulamayı evine yaptırmak isteyenlerin de Öz Aktaş firması ile irtibata geçerek diledikleri alan ve ölçülerde evlerine yaptırabilecekleri bilgisi verildi.
Aktaş “Yıllardır ülkemizin farklı illerinde yapılmakta olan çalışmayı bizler de ilimize getirdik. Biz yaptığımız binalarda kullanmaya başladık. İsteyenler bizlerle irtibata geçerek kendi evlerine de yaptırabilir. Maliyet olarak bir tuğla duvar yaptırmak istense çok daha fazla bütçe ayırmaları gerekir. Ancak Alligator uygulaması ile şıklığı daha uygun  fiyatlara yakalayabilecekler.
Şuan ekibimiz uygulama ekibiyle beraber eğitimde. Normal bir boya değil işçilik de olduğu için eğitimli kişiler uygulayabiliyor.  İster televizyon arkasına isterlerse tüm duvarlarına yaptırabilirler. Görmek isteyenler Alligatör mağazasında duvar ve kataloglardan da inceleyebilirler. 
Yenilikleri şehrimize getirmek ve vatandaşlarımızla paylaşmak bizleri mutlu ediyor.”

dsc_0198.jpgdsc_0206.jpgdsc_0223.jpgdsc_0232.jpg

Bu haber toplam 6136 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum