ÖZEL BİLECİK İNCİ EĞİTİM’DE AVANTAJLI ERKEN KAYIT DÖNEMİ BAŞLADI

ÖZEL BİLECİK İNCİ EĞİTİM’DE AVANTAJLI ERKEN KAYIT DÖNEMİ BAŞLADI

Özel Bilecik İnci Kişisel Gelişim Kursu Müdürü Ahmet Husrev Tatlı, “Başarılı öğrencilerimiz geleceğe dair eğitim çıtasını yükseltecektir” diyerek geçtiğimiz eğitim-öğretim yılının en başarılı eğitim kurumu olduklarını söyledi. 2018-2019 eğitim-öğretim yılı içinse erken kayıt döneminin başladığını bildiren Ahmet Husrev Tatlı, erken kayıt döneminde yüzde 20’ye varan indirim yapacaklarını duyurdu.

inci-egitim2.jpg

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik kursların yoğun talep gördüğünü dile getiren Kurucu Müdür Ahmet Husrev Tatlı, kayıt yaptıracakların kalan kontenjanlarda acele etmelerinin faydalı olacağını söyledi.

Açılan kurslarda yüzde 80 oranında doluluk oranına ulaştıklarını anlatan Tatlı, konuya ilişkin açıklamasında şu noktalara dikkat çekti:

“Bilecik’te marka eğitim kurumu olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 5 yıllık tecrübemizi deneyimli kadromuzla birleştirerek Bilecik’in ve ülkemizin gelecek inşaasında önemli bir rol üstleniyoruz.

2018-2019 eğitim-öğretim yılı içinde erken kayıt dönemimiz başlamış bulunmakta. Erken kayıt avantajımız okullar açılana kadar devam edecektir. Bu bağlamda erken kayıt indiriminin yanısıra öğrencilerimize ve velilerimize birçok ayrıcalığı da beraberinde sunuyoruz. Sunduğumuz ayrıcalıklardan bahsedecek olursak 1 hafta ücretsiz deneme süreci, tüm sınıflarda vıp eğitim, maksimum 7 kişilik masa başı gruplar, her öğrencinin isteğine bağlı gün ve saat seçeneği, sabahçı-öğlenci-ilçe okullarına yönelik özel program, okul kapısından güvenli servis imkanı bulunmaktadır” dedi.

inci-egitim3.jpg

Ahmet Husrev Tatlı ayrıca velilerin çocuklarını gönül rahatlığıyla gönderebilecekleri kurumlarının Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından onaylı olduğunu sözlerine ekledi.

Bilecik’te daha önce AHT Eğitim Merkezi olarak faaliyet gösteren daha sonra 2015 yılında Özel Bilecik İnci Kişisel Gelişim Kursu’nu MEB onayı ile kuran toplamda 5 yıldır eğitim sektöründe faaliyet gösteren İnci Eğitim tecrübeli kadrosu ve nitelikli eğitimi ile Bilecik’te eğitimin öncüsü olmaya devam ediyor.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 8792 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum