ÖZEL ÇOCUKLARDAN ÖZEL GÖSTERİ

ÖZEL ÇOCUKLARDAN ÖZEL GÖSTERİ

Bilecik Özel Eğitim Okulları, ''10-16 Mayıs Özel Gereksinimli Bireyler'' Haftası dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi Salonunda, özel gereksinimli öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasının ardından ''Ritim grubu'', ''Ateş böcekleri rondu'', okul korosu'', ''Arı rondu'' ve ''Semazen'' ile halk oyunları gösterileri sunuldu.

ozel-cocuklardan-ozel-gosteri2.jpg

Büyük beğeni toplayan gösterilerinin ardından Vali Bilal Şentürk, yaptığı konuşmada, gösterilerinden dolayı çocukları tebrik ederek, ''Hepinizle gurur duyuyorum'' ifadesinde bulundu.

Öğrencilerin özel çocuklar olduğunu vurgulayan Vali Şentürk, ''Sizler sadece aileleriniz için değil, hepimiz için özelsiniz. Düzenlemiş olduğunuz etkinliklere katılmak bizler için mutluluk kaynağı. Hakikaten duygulu ve içten güzel bir gösteri sergilediniz. Sadece gün ve haftalarda değil hayatın her aşamasında ve noktasında sizleri görmek istiyoruz. Siz ailenizin çocukları değilsiniz, toplumun çocuklarısınız. Sizi seviyorum.'' dedi.    

ozel-cocuklardan-ozel-gosteri3.jpg

Bilecik Özel Eğitim Okulları Müdürü İbrahim Aydoğar da okullarda temel yaşam becerilerini geliştirme, topluma uyumlarını sağlama, iş ve mesleğe yönelik bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla eğitim verildiğini belirtti.

Etkinlik, Vali Şentürk, Vali Yardımcısı Rahmi Köse, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ve daire müdürleri, çocuklarla hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

ozel-cocuklardan-ozel-gosteri4.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1622 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum