ÖZEL İDARE VE KARAYOLLARINDAN İŞBİRLİĞİ

ÖZEL İDARE VE KARAYOLLARINDAN İŞBİRLİĞİ

İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantılarının 4’üncü birleşimi gerçekleştirildi. Osman Yılmaz başkanlığında gerçekleşen oturumda 3 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. 

Karayolları 14’üncü Bölge Müdürlüğü tarafından Gölpazarı’nda yapılacak asfaltlama çalışması için Özel İdare’nin asfalt plent şantiyesini kullanma talebi oybirliği ile kabul edilirken, yapılacak işbirliği protokolü kapsamında Özel İdare herhangi bir bedel almayacak. Gölpazarı şehir geçişi yolu Karayolları ve Özel İdare işbirliği ile asfaltlanacak. 

Bilecik Belediyesi ve Bilecik İl Özel İdaresi Müşterek Hizmetler Birliği’ne tahsis edilmiş olan Güner Orbay İş Merkezi’ndeki sinema salonunun tahsisi süresinin 5 yıllığına uzatılması talebi oy birliği ile kabul edildi. 

Gündemde son olaraksa gayri sıhhi müesseseler ile umuma açık istirahat ve eğlence yerlerine işyeri açma ve çalışma ruhsatı vermek ve denetlemek görevi doğrultusunda verilen hizmet için alınan inceleme ve etüt bedelleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen rapor oy birliği ile kabul edildi.

ozel-idare-ve-karayollarindan-isbirligi2.jpg

İL GENEL MECLİSİ, TAVUK ÇİFTLLİKLERİNE EL ATTI

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından ilimizdeki bazı tavuk çiftliklerinden gelen şikayetler üzerine görüşmeler gerçekleştirildi. Meclis üyeleri arasında uzun süren bilgi alışverişi gerçekleşirken tavuk çiftliklerinin çevreye verdiği zararların araştırılması sözlü önerge ile gündeme alındı.

Öte yandan, İl Genel Meclisi toplantılarının 5’inci beşinci birleşimi bugün saat 11.00’de gerçekleşecek. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2722 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum