Özel İdare'nin hizmeti eziyete dönüştü

Özel İdare'nin hizmeti eziyete dönüştü

Bilecik İl Özel İdaresi’nin Kurtköy’de gerçekleştirdiği yol genişletme çalışmaları adeta eziyete dönüştü.

Bilecik İl Özel İdaresi’nin Kurtköy’de gerçekleştirdiği yol genişletme çalışmaları adeta eziyete dönüştü. Tarım arazilerine giden ana yollarda çalışma yapan özel idare ekipleri ara yolların ise kapanmasına sebep oldu.

Konuyla ilgili WhatsApp ihbar hattımıza fotoğraf gönderen bir vatandaş şikâyetlerini dile getirdi. ‘Kaş yapayım derken göz çıkartıyorlar!’ diyen tepkili vatandaş, şöyle devam etti:

“Özel idare ekipleri köyümüzün tarla yollarında genişletme çalışması yapıyor. Ama sadece ana yollar düzeltiliyor ve bu çalışma esnasında ana yoldan ayrılan ara yolların önü tıkanıyor. Halbuki ara yolları da düzeltseler veya biriken toprakları kenara bıraksalar böyle bir sorunumuz olmayacak. Kapanan yolları tekrar köylü açmak zorunda kalıyor ve bu da ekstra zaman kaybına neden oluyor.

Özel idare ekiplerinin bu konuda dikkatli olmalarını istiyoruz. Sorumlu her kim ise gereğinin yapılmasını istiyoruz. Aksi takdirde köylünün çalışma sezonu özel idarenin kapattığı yolları açmakla geçecek. Hizmet geldi diye sevinirken eziyet çekmeye başladık. Kaş yapayım derken göz çıkartmasınlar” dedi. 

bilecik-il-ozel-idare2.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2789 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum