ÖZEL SEVGİ ÇİÇEĞİ’NDEN TÜRKİYE BİRİNCİSİ

ÖZEL SEVGİ ÇİÇEĞİ’NDEN TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Özel Sevgi Ortaokulu Müdürü Veli Arısoy TEOG-2 sınavında Merve İşgören isimli öğrencilerinin Türkiye birincisi olduğunu açıkladı.

H. Türker ÇOBAN

Özel Sevgi Ortaokulu Müdürü Veli Arısoy TEOG-2 sınavında Merve İşgören isimli öğrencilerinin  120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olduğunu açıkladı. 

Basın mensupları ile Özel Sevgi Çiçeği Ortaokulunda biraraya gelen Müdür Arısoy, "TEOG-2’de  Merve İşgören adlı öğrencimiz 120 sorunun hepsini doğru cevaplayarak Türkiye 1.si olmuştur." dedi.

Okul Müdürü Arısoy açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "TEOG-2’de  Merve İşgören adlı öğrencimiz 120 sorunun hepsini doğru cevaplayarak Türkiye 1.si olmuştur.

Bilecik Sevgi Çiçeği Ortaokulu’ndan bu yıl 59 öğrencimiz mezun oldu.Liselere yerleşme dikkate alındığında bir önceki yıl yüzdelik dilimlerine göre 22 öğrencimiz Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi’ne, 6 öğrencimiz Bozüyük Fen Lisesi’ne, 29 öğrencimiz Bilecik Anadolu Lisesi’ne kalan 2 öğrencimizde diğer Anadolu Liselerine girebilecek puan aldılar.

Kitlesel başarıda da 59 öğrencimizin puan ortalaması 442,549 olup Bilecik ili genelindeki 50 okul arasından il 1. olduk.

Ayrıca 3 öğrencimiz TEOG-2’de 120 sorudan 119, 1 öğrencimiz 118, üç öğrencimiz de 117 soruyu doğru cevaplayarak önemli bir başarıya imza attılar.

En başarılı 4 öğrencimizin TEOG yerleştirme puanları (500 tam puan üzerinden)

Doğa Deniz Dikici 497,840 Puan, Merve İşgören 494,519 Puan, Halenur Piran 493,085 Puan, Zekeriyya Acılar  491,928 puanla Bilecik ilimiz ve Türkiye çapında önemli bir başarıya imza atmışlardır.2013-2014 eğitim-öğretim yılında okulumuz ulusal ve uluslararası düzeyde sosyal, kültürel ve sportif yarışmalardaki başarısını, temel eğitimden orta öğrenime geçiş sınavında da (TEOG) göstererek başarılarını taçlandırmıştır.

Bu başarılarda emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimizi tebrik eder, okulumuzun açıldığı günden bu güne desteğini esirgemeyen değerli Bilecik halkımıza teşekkürlerimi sunarım"

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.