ÖZKER GÖREVİNDEN İHRAÇ EDİLDİ

ÖZKER GÖREVİNDEN İHRAÇ EDİLDİ

Bir dönem ilimizde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevi yürüten ve son olarak Yalova'da Şube Müdürü olarak çalışan Oktay Özker, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevinden ihraç edildi. 

Hatırlanacağı üzere ilimizde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevini yürüttüğü esnada Oktay Özker mesai saatlerine dikkat etmemesi, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü'nde çalışan Bilecikli memurlara baskı uygulaması ve banka promasyanlarındaki usulsüzlük soruşturmaları gazetemizin manşetinde yer almıştı.

Gazetemizin sık sık gündeme getirdiği Oktay Özker ile ilgili haberlere dönemin Valisi (FETÖ soruşturmasından ihraç edilen) Halil İbrahim Akpınar kayıtsız kalmıştı. Haberlerin gazetemizde devam etmesi üzerine FETÖ'nün Bilecik'teki yapılanmaları dönemin Çevre Şehircilik İl Müdürü Oktay Özker ile ilgili haberlerin yayınlanmaması yönünde gazetemizi tehdit etmişlerdi. Ancak haberlerin devam etmesi üzerine kamuoyu baskısına dayanamayan dönemin idarecileri müfettiş raporu ile Oktay Özker'i göndermek zorunda kalmışlardı.

Özker,  Resmi Gazete'de yayınlanan 675 nolu KHK ile görevinden ihraç edildi.

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 5837 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum