ÖZÜDOĞRU’DAN İADE-İ ZİYARET
Sibel CAN
Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru gazetemizi ziyaret etti. Hoşgeldin ziyaretinin ardından iade-i ziyarette bulunan Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru'yu Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ve gazete personeli karşıladı. Ardından Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal, Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ve Sayfa Editörü Mehmet Erdal ile sohbet etti.
Sohbette Bilecik'in gündemindeki konular konuşuldu.
Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru Bilecik'te asayiş olaylarının fazla olmadığını, Bilecik'in huzurlu bir il olduğunu ifade etti. Gazetemiz sahibi Şadi Erdal ise Bilecik'te meydana gelen olayları, sıkıntıları gazetemiz aracılığıyla kamuoyuna duyurduklarını belirtirken, Emniyet Müdürü Özüdoğru, "Sorunlar gündeme getirilmeyince çözülmüyor. Basının en güzel görevi de bu." dedi.
Gazetemiz tarafından basılan kitapları, yayınları gören Emniyet Müdürü matbaa konusundaki soruları üzerine Mehmet Erdal: "Matbaamız Sanayi Sitesinde. Makinelerimizi şehir içinde alacak bir mekan yok. Matbaa tesisimiz Bilecik'in en büyük ve en teknolojik matbaasına sahip. Zaten Gazetemizin baskı kalitesinden de bu anlaşılıyordur" dedi.
Emniyet Müdürü Özüdoğru, gazetemiz sahibi Şadi Erdal, Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ve Sayfa Editörü Mehmet Erdal ile uzun süre sohbet etti. Ardından tekrar görüşmek dileğiyle ayrıldı.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.