Aşağıköy muhtarı Salih Yıldız,"Özür Dilesin"

Aşağıköy muhtarı Salih Yıldız,"Özür Dilesin"

Eski belediye başkanı ve milletvekili Mehmet Seven'in Aşağıköy ile ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşıma tepki vermek amacıyla bu akşam Aşağıköy'de yapılacak olan basın toplantısı gerçekleşmedi.

MHP Belediye Meclis Üyesi Turgay Yıldız Aşağıköy muhtarı Salih Yıldız ile beraber bu akşam saat 20:00’da Aşağıköy Muhtarlık binası önünde basın açıklaması yapacaklarını duyurmuştu.

Bilecik Emniyeti koronavirüs vakaları sebebiyle daha önce karantina dönemi geçiren Aşağıköy'de olası riskli durumlara karşı toplu basın açıklaması yapılmasını uygun görmedi. 

Aşağıköy halkının eşliğinde konu ile ilgili basın açıklamasında  bulunacak olan köy muhtarı Salih Yıldız emniyetten gelen ikazı dikkate alarak basın mensuplarına yazılı açıklamada bulundu.

Salih Yıldız yapmış olduğu açıklamada ;

"Eski milletvekili Mehmet Seven'in dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Aşağıköy'ü terör örgütü PKK'nın kampına dönmekle itham etti. Köyümüzde yaşayan herkes devletine milletine bağlı bireylerdir. Aşağıköy'den hain ve terörist çıkmadı çıkmaz köy halkı olarak devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu birçok kez göstermiş ve ispatlamışızdır. Açıklama yapan zat hakkında gerekli yerlere suç duyurusunu Aşağıköy muhtarı olarak yapmış bulunmaktayım. Konunun her zaman takipçisi olup bu zatın en fazla cezayı almasını sağlayacağız. Kendisini Aşağıköy halkından kamuoyu önünde özür dilemeye davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:M.Bahadır Oral

Bu haber toplam 6554 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum