PARİSA MAHMOUDİ ÜÇÜNCÜ AMELİYATINI OLDU

PARİSA MAHMOUDİ ÜÇÜNCÜ AMELİYATINI OLDU

2 yaşındayken üzerine sıcak süt dökülen ve göğüs kısmının büyük bölümü yanan Afganlı ailenin 9 yaşındaki küçük kızı Parisa Mahmoudi üçüncü ameliyatını oldu.

Hatırlanacağı üzere, Bilecik Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Halit Altıntaş gazetemize gelmiş ve Afganlı Parisa Mahmoudi'nin tedavisi için 6 bin TL gerektiğini, bunun için Bileciklilerden yardım beklediklerini ifade etmişti. Başkan Altıntaş'ın bu çağrısına Bilecikli hayırsever vatandaşlar duyarsız kalmadı ve Afganlı küçük kıza sahip çıktı. 

8 Haziran'da Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde ilk ameliyatını olan Afganlı küçük kız Parisa Mahmoudi 20 Temmuz Perşembe günü ise son ameliyatını oldu. Fakat küçük kız Parisa Mahmoudi'nin sol gögüsüne konan balon ameliyatla tekrar geri alındı. Geri alınan balonun 2 yıl sonra tekrar konulacağı öğrenildi. 

Parisa Mahmoudi'nin tedavisi için ilk günden beri uğraşan Bilecik Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Halit Altıntaş, Parisa Mahmoudi'nin sağlık durumunun şuan da çok iyi olduğunu ifade etti. Parisa Mahmoudi'nin kendisine yardım edenlere çok teşekkür ettiğini ifade eden Başkan Altıntaş: "Dernek başkanı olarak bizleri yalnız bırakmayan yardımlarını esirgemeyen hayırseverlere teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun. Kızımızı görmek isteyenler 0 535 742 60 74 telefondan bana ulaşabilirler." dedi.

parisa-mahmoudi2.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2071 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.