‘PARTİMİN VE YENİPAZAR’IN HİZMETİNDEYİM’

‘PARTİMİN VE YENİPAZAR’IN HİZMETİNDEYİM’

MHP’li Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, MHP’den ayrılan muhaliflerin önderliğinde kurulan İYİ Parti hakkında yaptığı açıklamada, “Genel merkezimiz başta olmak üzere il başkanımız konuyla ilgili gerekli açıklamaları yapmışlardır. Ben partimin ve Yenipazar’ın hizmetinde görevime devam ediyorum” dedi.

Meral Akşener başkanlığında İYİ Parti’nin kurulmasının ardından ilimizdeki iki MHP’li belediye başkanından biri olan Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu partisinden istifa ederek İYİ Parti saflarına geçti. Daha sonra gözler diğer MHP’li Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden’e çevrildi. 

Konuyla ilgili sorumuza cevap veren İlhan Özden, İYİ Parti üzerinden herhangi bir polemiğe girmek istemediğini belirterek, partisinin yanında olduğunu söyledi. İYİ Parti’nin kuruluşu ve kurucuları ile ilgili zaman harcamak yerine zamanını Yenipazar’a hizmet etmek için kullanmak istediğini ifade eden Özden, “Partimiz genel merkezi ve genel başkanımız gerekli açıklamaları yapmaktadır. İlimizde yaşananlarla ilgili olaraksa il başkanımız kamuoyuna gerekli açıklamaları bildirmekte. Ben partimin ve Yenipazar’ın hizmetinde görevime devam ediyorum. Yenipazar için gece gündüz çalışıyorum. Allah’ın izni ile ilçemizi güzelleştirmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.   

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2860 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum