Pelitözü Gölpark kamp ve karavan turizminin cazibe merkezi oldu
Pelitözü Gölpark, kamp ve karavan turizmi meraklılarının uğrak noktası haline gelirken adeta bir cazibe merkezi haline dönüştü.
Pelitözü Gölpark, kamp ve karavan turizmi meraklılarının uğrak noktası haline gelirken adeta bir cazibe merkezi haline dönüştü.
Eskişehir, Bursa, Kütahya, Afyon, Düzce, İstanbul, Sakarya, Adapazarı, Kocaeli, Yalova gibi yakın çevre illerden hafta sonu ziyaretçi akınına uğrayan Pelitözü Gölpark, sportif balık avı, kamp ve karavan severlerin öncelikli rotalarından birisi oldu.
Son dönemde İl Özel İdaresi tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları, yürüyüş alanları, ışıklandırma, otopark ve kamp karavan alanlarının düzenlenmesi ile karavan sayıları her geçen gün artıyor.
Kamp ve karavan amaçlı Pelitözü'ne gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler ise Gölpark'ı ailecek gelip konaklayabilecekleri bir mekan olarak değerlendirerek temiz kullanması gerektiğini ifade ettiler.
Kaynak:Ahmet Meşe
Bu haber toplam 3243 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.