PELİTÖZÜ'NÜN KADERİ 8 OCAK'TA BELLİ OLACAK

PELİTÖZÜ'NÜN KADERİ 8 OCAK'TA BELLİ OLACAK

Pelitözü Köyü'nün Bilecik Belediyesi'ne bağlanmasını öngören referandum 8 Ocak'ta gerçekleştirilecek. Pelitözü Köyü sakinleri, belediye mücavir alanına dahil olarak Bilecik'in mahallesi olmayı ya da köy olarak kalmayı tercih edecek. 

Gerçekleştirilecek referandum öncesi Pelitözülüler ile bir araya gelen Başkan Yağcı, köy sakinlerine bilgiler verdi. Bilecik'in gelişimini doğrultusunda Pelitözü'nün vereceği kararın büyük önem arz ettiğini dile getiren Yağcı, alınacak kararın hayırlara vesile olmasını diledi. 

pelitozunun-kaderi-8-ocakta-belli-olacak2.jpg

Toplantıyal ilgili düşüncelerini aktaran Yağcı şunları kaydetti:

"Bu akşam çok değerli Pelitözü sakinleri ile bir araya geldik. Belediye Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, AK Parti il ve ilçe Başkanlarımız ile birlikte 8 ocak 2017 tarihinde yapılacak olan referanduma ilişkin olarak hemşehrilerimize bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik.Bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alaka sebebiyle kendilerine çok teşekkür ediyorum.

8 ocak 2017 günü; İlimizin gelişmesi ve büyümesi adına hemşehrilerimizin verecekleri önemli kararın Pelitözü sakinlerine, Bilecikli hemşehrilerimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. 

pelitozunun-kaderi-8-ocakta-belli-olacak3.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3092 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum