PEYGAMBER SEVDALILARI VAKFI'NDAN SİYER SINAVI

PEYGAMBER SEVDALILARI VAKFI'NDAN SİYER SINAVI

Peygamber Sevdalıları Vakfı İl Temsilcisi Tahir Karaaslan, Siyer Sınavı’na müracaat süresinin 3 Şubat 2019'da sona ereceğini anımsatarak ‘Bu sınavın kaybedeni yok’ dedi.

Tahir Karaaslan, gazetemize yaptığı açıklamada, “Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak her sene düzenlemiş olduğumuz bu Siyer Sınavı vasıtasıyla başta gençler olmak üzere toplumun her kesiminin  Allah Resulü Hz. Muhammed (S.A.V)'i tanıması, anlaması ve hayatın her alanında model alması konusunda bir bilinç oluşması amaçlanmıştır. Anneler, babalar lütfen çocuklarımıza bu konuda sahip çıkalım. Hazır ara yıl tatili de yaklaşmışken onlara hem okuma alışkanlığı kazandırmak, hem de Allah Resulü'nü tanımak konusunda bu sınavı bir fırsata çevirelim. Unutmayalım bu sınavın kaybedeni yok” ifadelerini kullandı. 

Türkiye çapında yapılacak siyer sınavı 4 kategoride yapılacak. Anne babalar, lise, ortaokul ve ilkokul (4.-5.sınıf) kategorilerinde olacak. Sınav sonucunda 5 kişiye Umre, 100'e yakın diz üstü bilgisayar ve 2000'e yakın çok sayıda hediyeler verilecek. 

Dr. Tahir Karaaslan "Her alanda bize önder ve rehber olan Peygamberimizin tanıma noktasında önemli bir araç olan siyer sınavına tüm halkımızın müracaat etmesini bekliyoruz" dedi. 

peygamber-sevdalilari-vakfindan-siyer-sinavi2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 8041 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum