PİŞMAN OLDULAR, ÖZÜR DİLEDİLER!

PİŞMAN OLDULAR, ÖZÜR DİLEDİLER!

Haber sitemizde yer alan haberlerin altına hakaret içerikli yorum yapan şahıslar, suç duyurusunda bulunmamızın ardından pişman olarak sosyal medya hesaplarından özür mesajı yayınladılar. 

Haber sitemiz www.bilecikhaber.com.tr’de yayınlanan ‘Özel İdare Genel Sekreterinin Makamına Almadığı Muhtarı Vali Davet Etti’ ve ‘Genel Sekreter Makamına Almadı İmdadına Bursa Büyükşehir Belediyesi Yetişti’ başlıklı haberlerimize Bora Mut, Erdinç Kara, Hikmet Buran, Mehmet Çambel, Vural Doruk ve Ziya Turhan isimli şahıslar hakaret içerikli yorum yaptılar. Bunun üzerine harekete geçen gazetemiz yönetimi ‘Sesli Yazılı veya Görüntülü Bir İleti İle Hakaret’ suçundan savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılık soruşturmasının ardından şahısların tespiti yapılarak bahse konu şikâyet mahkemeye taşındı. Mahkeme tarafından görevlendirilen ‘Uzlaşmacı’ davayı nihayetlendirmek adına şüphelilere ‘Özür mesajı yayınlanması’ talebimizi aktardı. 

Şüphelilerden Mehmet Çambel ve Ziya Turhan uzlaşma talebini reddederken Bora Mut, Erdinç Kara, Hikmet Buran ve Vural Doruk kabul etti. Bunun üzerine sosyal medya hesapları üzerinden özür mesajı yayınlayan şahıslar ekran görüntülerini ‘Uzlaşmacı’ ile paylaştı. 

Pişman olup özür dileyen şüpheliler sosyal medya paylaşımlarında şu ifadelere yer verdiler:

“07.08.2017 tarihinde Sakarya Gazetesi ile www.bilecikhaber.com.tr isimli internet sitesinde Özel idare genel sekreterinin makamına almadığı muhtarı vali davet etti ve genel sekreter makamına almadı imdadına Bursa Büyükşehir Belediyesi yetişti başlıklı haberlerin altına yaptığım yorumlar bir anlık gafletle yaptığım yorumlardır. Sakarya Gazetesi ilimizin en saygın, en itibarlı ve haberlerine güvenilen bir gazetedir. Bu haberlerin altına yaptığım yorumlardan ötürü çok pişmanım ve Sakarya Gazetesi’nden özür diliyorum”

pisman-oldular-ozur-dilediler1.jpgpisman-oldular-ozur-dilediler2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3885 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum