POMEM 12.DÖNEM POLİS ADAYLARINI AĞIRLIYOR
Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 12. dönem polis adaylarını ağırlıyor. Bilecik POMEM'e 380 kişi ön kayıt yaptırarak 5 Kasım 2012 Pazartesi gününden itibaren eğitime başlandı. Bilecik POMEM'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:" Emniyet Teşkilatının polis memuru ihtiyacını karşılamak amacıyla 4 yıllık üniversite mezunu polis memuru adaylarının mesleki bilgi, beceri ve disiplin anlayışına sahip halkın ve kendisinin güvenliğini sağlarken hukuki ve yasal hak ve sorumluluklarını bilen birer polis memuru olarak yetiştirilmelerine yönelik, 5 Kasım 2012 ile 7 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenen 12. Dönem polis meslek eğitimine, Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze planlaması yapılan öğrencilerden 380 kişi ön kayıt yaptırarak 5 Kasım 2012 Pazartesi günü itibarı ile eğitime başlanmıştır.
POMEM Müdürlüğümüze yedek polis öğrenci adaylarından iki ek planlama daha yapmak suretiyle öğrenci mevcudu 390 kişiye tamamlanarak, sınıf mevcutları 30 öğrenci olmak üzere, toplam 13 derslikte eğitimler devam edecektir.
12. Dönem polis eğitimine yeni eğitim sistemi modeli olan modüler eğitim sistemi ile başlanmış olup, bu sistemde öğrencilerimize polislik mesleğine hazırlık modülü, hukuk modülü, güvenli ekip sürücülüğü ve araç kullanma modülü, silah ve atış bilgisi modülü, polis savunma taktikleri modülü, mesleki yazışma modülü, toplumsal olaylara müdahale modülü ve durum eğitimi modülü olmak üzere 8 modül üzerinden eğitim verilecektir."
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.