PTT’DEN BÜYÜK BAŞARI

PTT’DEN BÜYÜK BAŞARI

Bilecik PTT Başmüdürlüğü, PTT Genel Müdürlüğü’nün yaptığı 2017 yılı değerlendirmeleri sonucunda önemli bir başarıya imza attı. Bilecik, 2017 yılı çalışmalarının baz alındığı değerlendirmeler neticesinde en başarılı 7. il olarak ilk 10’a girmeyi başardı. 

Bu bağlamda, PTT Genel Müdürlüğü’nün Bilecik PTT Başmüdürlüğü’ne verdiği ‘Teşekkür belgesi’nin takdimi için tören düzenlendi. PTT İşletme Müdür Vekili Abdulaziz Çivik’in elinden belgesini alan Başmüdür Serhat Bozkurt, “Bu başarı, Bilecik’in başarısıdır” dedi. 

Başarının elde edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Başmüdür Bozkurt, “PTT Başmüdürlüğü olarak 2017 yılı içerisinde yapılan çalışmalarımızdan dolayı 81 il, 82 Başmüdürlük içinde ilk 10 başarılı iller arasına girdiğimizden dolayı PTT Genel Müdürlüğümüz tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirilmiş olup, bu başarımızda bizden desteklerini esirgemeyen başta Bilecik Valimiz Tahir Büyükakın olmak üzere, belediye başkanlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız, özel sektör kurumları, Bilecik halkımız ve yerel basınımız ile emeği geçen çalışma arkadaşlarıma bu desteklerden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 

pttden-buyuk-basari2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1953 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum