Rektör hocaya büyük ödül

Rektör hocaya büyük ödül

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Eskişehir Anadolu Üniversitesi tarafından verilen ‘Akademik Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Eskişehir Anadolu Üniversitesi tarafından verilen ‘Akademik Başarı Ödülü’ne layık görüldü. Anadolu Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, "Üniversitemiz tarafından evrensel bilgi birikimine katkı sağlayarak şehrimiz, ülkemiz ve dünya insanlığının yaşam kalitesini arttırmak amacıyla verilen Akademik Başarı Ödülüne layık görülen akademisyenlerimizi tebrik ederiz" denildi.

Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir ise kendisine verilen ‘Akademik Başarı Ödülü’ dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılan her akademik çalışmanın ülkemiz ve dünya insanlığı için mutlak faydalar getirebilecek nesnel sonuçları olması gerektiğine dikkat çekti.

BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Beydemir'in 20 yılı aşkın akademik hayatında ulusal ve uluslararası alanda yayınlanan 142 makale, 131 tebliği ve 1 kitabı bulunuyor.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 6272 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum