REKTÖR TAŞ, ANKARA'DA BİLECİKLİLERLE BULUŞTU

REKTÖR TAŞ, ANKARA'DA BİLECİKLİLERLE BULUŞTU

Ankara Birlik Vakfı ev sahipliğinde, Ankara Bilecikliler Derneği tarafından 'Bilecik'in Tarihi ve Geleceği' konulu sempozyum gerçekleştirildi. Sempozyuma, konuşmacı olarak Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş katıldı. 

Rektör Taş, sempozyumda yaptığı konuşmada, ilimizin tarihi süreci ve geleceğine ilişkin görüşlerini aktardı. 

Ankara Bilecikliler Derneği Başkanı Hasan Akgül, sempozyumun sonunda, konuşmasından ötürü Rektör Taş'a ve ev sahipliği için Ankara Birlik Vakfı Başkanı Muhittin Bal ve yönetimine teşekkür etti. 

Hasan Akgül, Ankara Bilecikliler Derneği olarak bu ve buna benzer etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Ankara'nın soğuk gecesinde bizlere zaman ayırarak bu anlamlı toplantımıza katılan Ankara Biilecikliler Derneği'nde dört dönem başkanlık yapan Nihat Serttaş'a, kurucu üyelerimiz Osman Özdemir ve Ahmet Öner'e, derneğimizin sekreteri Mehmet Ünal'a, hemşehrimiz Yükseköğretim Kalite Kurulu Personeli Akın Altay'a, Necmiye ve Armağan Beğen çiftine, Uğur Şen ve Genç kardeşimiz Arda Çelik ve arkadaşlarına, Ankara Afyonkarahisar Derneği Ynt. Kurulu Üyesi Ramazan Tekeli ve arkadaşlarına katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 

rektor-tas-ankarada-bileciklilerle-bulustu2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2477 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum