SABAH NAMAZI ÇIKIŞI TERÖRÜ LANETLEDİLER!

SABAH NAMAZI ÇIKIŞI TERÖRÜ LANETLEDİLER!

Genç Diriliş Platformu üyeleri, Pazar günü, Orhangazi Camii'nde kıldıkları sabah namazı sonrası terörü lanetlediler.

Genç Diriliş Platformu üyeleri, Pazar günü, Orhangazi Camii'nde kıldıkları sabah namazı sonrası terörü lanetlediler. 'Sizden korkan sizin gibi olsun' sloganıyla bir araya gelen platform üyeleri ellerinde Türk bayrakları ile tepkilerini ortaya koydular. Platform üyeleri,"Kendileri keyif sürerken, zavallı gençlerin zihniyetini satın alarak onları teröristleştiren, akrepleri biliyoruz. Sizden korkan sizin gibi olsun' diye haykırdılar.

Namaz çıkışı, platform adına yapılan basın açıklamasını okuyan Genç İHH Başkanı Fuat Karakuş, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozacaklarını ve terörden beslenen odaklara hesabının sorulacağını ifade etti. Karakuş açıklamasında şunları dile getirdi:

"Kendileri keyif sürerken, zavallı gençlerin zihniyetini satın alarak onları teröristleştiren, akrepleri biliyoruz. Kendileri bozguncuların ta kendisi oldukları halde;  aslında bizler, toplumda barış ve huzur istiyoruz diyen yılanları tanıyoruz. Suçsuz günahsız insanları öldüren bu katillerin,  ağababalarını da onların işbirlikçisi kripto ajanları da çok iyi biliyoruz.

Siyonist ve haçlı zihniyetinin ittifakıyla tezgahlanan planların içerisinde, bu güzel vatanımızı paramparça etme hayallerinin olduğunu ve bu galiz hayallerin gerçekleşmesi için ucuz taşeron terör örgütlerine ihale verildiğini çok iyi görüyoruz.

Dün Irak’ı, Libya’yı, bugün yanıbaşımızdaki Suriye’yi kana bulayan tek dişi dahi kalmamış Batı medeniyetinin, vatan topraklarımız içerisinde de operasyonlar yaptığını ve yerli hain işbirlikçileriyle büyük şehirlerimizde kaos çıkartmak istediğini çok iyi görüyoruz.

Evet, teröristlere akıl verenler şunu çok iyi bilsinler ki biz bugün de yarın da buradayız; bir aradayız. Siz, bizi ayrıştırmaya çalıştıkça, biz safları daha da sıklaştırıyoruz. Ey gafil ve hain terörist zihniyet şunu iyi bilesin ki senin bombaların bize korku, yılgınlık değil; ancak cesaret ve kararlılık verir.

Ey terörle uyutulan ve karanlıkta yürümeye çalışan kör zihniyet şunu iyi bilesin ki bizler uyanığız. Şeyh Edebali’nin dirilişin merkezi Ertuğrul ‘un diyarından sesleniyoruz, evet biz uyanığız ve diriyiz . Sizleri de uyandıracağız . Sizleri de imanın ışığıyla vatanın sevgisiyle ve ümmet bilinciyle karanlıklardan aydınlıklara çıkaracağız.

Masum insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalanlarına Allah’tan sabrı cemil diliyoruz. Milletimizin de ümmetimizin de başını hainlere, gafillere, siyonistlere, tapınakçılara ve teröristlere yedirmeyeceğiz. Başımız her daim dik olsun ve sağolsun, inşallah.

Evet herkesin bir hesabı var. Ama biz gençler biliyoruz ki Allah'ın da bir hesabı var. Ve o hesap asla şaşmayacak" dedi.

Terörün lanetlendiği etkinlikte İHH Başkanı Şemsettin Yıldırım, Sağlık-Sen İl Temsilcisi Orhan Pir, TÜGVA Başkanı Ahmet Tuhan, AK Parti Üniversite Birim Sorumlusu Ali Özpınar'da yer aldı. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1597 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum