SADIK KAYA'DAN ŞOK AÇIKLAMA!

SADIK KAYA'DAN ŞOK AÇIKLAMA!

Bilecik Belediye Meclisi Aralık ayı 2'inci birleşiminde meclisi kim yönetecek polemiği yaşanırken, Bilecik Belediyesi Meclisi 1'inci Başkan Vekili Mustafa Sadık Kaya, meclise bilerek katılmadığını söyledi.

Sadık Kaya, mecliste yaşanan tartışmaların ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunarak,"Toplantıya bilerek katılmadım. Çünkü sayın Semih Tuzak'ın meclisi yöneteceğini biliyordum" dedi. 

sadik-kayadan-sok-aciklama2.jpg

Bilecik Belediyesi Aralık ayı 2'inci birleşimi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde Bilecik Belediye Başkan Vekili Semih Tuzak başkanlığında yapıldı. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in yurt dışında olması sebebiyle meclisi 1'inci Başkan Vekili Sadık Kaya'nın yönetmesini bekleniyordu. Sadık Kaya'nın toplantıya katılmaması sonrası gözler 2'inci Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu'na çevrildi. Meclis başlayınca karşılarında Bilecik Belediye Başkan Vekili Semih Tuzak'ı gören MHP'li ve AK Partili üyeler şaşkınlık yaşadı. Bu duruma MHP'li meclis üyeleri itiraz ederken, bu durumun etik olmadığını söyledi. 

'TOPLANTIYA BİLEREK KATILMADIM'

Yaşanan olaylar sonrası Bilecik'te 'Millet İttifakı' kapsamında belediye meclis üyesi seçilen daha sonra İYİ Parti olarak grupları kuran partinin meclis üyesi aynı zamanda Bilecik Belediyesi Meclisi 1'inci Başkan Vekili Mustafa Sadık Kaya sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Meclise bilerek katılmadığı söyleyen Kaya, "Çünkü sayın Semih Tuzak'ın meclisi yöneteceğini biliyordum. Bugüne kadar seçmenlerimize olan saygımdan dolayı hiçbir meclis toplantısına katılmamazlık yapmadım, yapmayacağım. Konuya açıklık getirmek için bilgilendirme yapmak istedim" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2983 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum