SAKARYA GAZETESİ ÖNEMLİ GELİŞMELER KAYDETTİ

SAKARYA GAZETESİ ÖNEMLİ GELİŞMELER KAYDETTİ

2016 yılında birçok alanda olduğu gibi ilimiz basın sektöründe de önemli gelişmeler yaşandı.

İlimizin en büyük basın kuruluşu gazetemiz Sakarya, her yıl gelişen, büyüyen yapısıyla 2016 yılında da büyük yeniliklere ve ilklere imza attı. Bugüne kadar gerçekleştirdiği yatırımlarını 2016'da adeta taçlandıran Sakarya, ilimiz genelinde rakipsiz olmakla beraber bölgesinde adından sıkça söz ettirir hale geldi. 

EN ÇOK OKUNAN VE SATAN GAZETEYİZ

Bilecik'in en çok satan, okunan ve takip edilen gazetesi olma özelliğini 2016 yılında da elinde tutan gazetemiz, ulusal gazetelerin bile satılmadığı Pazaryeri'nde satılan tek gazete unvanını da kazandı. Okurlarımızın gösterdiği teveccüh ile ilkelerinden ve yayın politikasından taviz vermeden yoluna devam eden gazetemiz, milli ve manevi değerlerine bağlı habercilik anlayışından tasarıma, tasarımdan baskıya kadar gösterdiği özgün yapısı ve kalitesiyle farkını ortaya koymaya devam etti.  

HABER SİTEMİZ YENİLENDİ

Yine gazetemizin haber sitesi www.bilecikhaber.com.tr'de, 2016 yılında yenilenen ara yüzüyle takipçilerimize hizmet verdi. Kullanım kolaylığı ve rahat erişim imkanı ile Bileciklilerin en çok tercih ettiği haber sitemiz, 2016 yılında da yine birinci sırada yer aldı. 

MOBİL UYGULAMAMIZ İLE İLKE İMZA ATTIK

Haber sitemiz için hazırladığımız mobil uygulama da 2016 yılında takipçilerimize sunduğumuz bir başka hizmetimiz oldu. Bildirim özelliğine sahip uygulamamızı indiren vatandaşlar son dakika gelişmelerini ve ilimizin sıcak gündemini cep telefonlarından anlık takip etmeye başladı. 

OSMANELİ HABER YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Gazetemizin eski sayfa editörü Mehmet Erdal, basın sektöründe yaptığı atılımla uzun zamandır basın kuruluşu hasreti çeken Osmaneli ilçemize yeni bir gazete açtı. Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal'ın küçük oğlu, Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal'ın kardeşi Mehmet Erdal 'Osmaneli Haber' gazetesiyle Osmaneli'ni yazılı basınla buluşturdu.

Yine gazeteyle aynı ismi taşıyan www.osmanelihaber.com.tr'de hizmete girerek, Osmaneliler' internet haberciliği hizmeti sunulmuş oldu. 

YENİ BOZÜYÜK GAZETESİ EL DEĞİŞTİRDİ

Bozüyük ilçemizde uzun yıllar faaliyet gösteren Yeni Bozüyük Gazetesi'de el değiştirerek Erdal ailesine geçti. Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal’ın torunu, Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ın oğlu Kadir Erdal, Yeni Bozüyük Gazetesi'ni devraldı. 

Haber sitesi “bozuyukhaber.com.tr” de Bozüyük Haber marka tescili ile birlikte gazeteyle eş zamanlı olarak yayın hayatına başladı. Yeni Bozüyük Gazetesi’nin daha önce kullandığı “yenibozuyuk.com.tr” haber sitesi ise “bozuyukhaber.com.tr” ye yönlendirildi. 

Özetle, her yıl yaptığı yatırım ve yeniliklerle Bilecik basın sektörünün bir numarası olmayı başaran Sakarya Gazetesi, bugüne kadar gerçekleştirdiği yatırımlarını 2016'da adeta taçlandırdı. 

Ancak; Sakarya Gazetesi'nin yenilikleri ve ilkleri bitti diye düşünmeyin, sadece bizi izlemeye devam edin. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2032 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum