SAKARYA VE OSMANELİ HABER'DEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DURMUŞ'A ZİYARET

SAKARYA VE OSMANELİ HABER'DEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DURMUŞ'A ZİYARET

Gazetemiz sahibi Şadi Erdal ve Osmaneli Haber Gazetesi sahibi Mehmet Erdal, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’u ziyaret etti. Okul eğitimleri, Halk Eğitim kurslar çalışmaları hakkında karşılıklı görüş teatisinde bulunuldu. 

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’ta, Osmaneli Haber Gazetesi sahibi Mehmet Erdal’ı oğlu Bahadır Erdal’ın Halter’de ki Türkiye 3.’lüğü başarısından dolayı tebrik ederek; “Evlatlarımızın başarısı bizleri gururlandırıyor. Bahadır’dan sonra Edanur Kavuncu’nun başarısı bizleri mutlu etti. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençliğimiz için, var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Gazetemiz sahibi Şadi Erdal’da ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “Milli Eğitim Müdürümüz geldiği günden bugüne kadar çalışmalarıyla kamuoyunda takdirle karşılanıyor. Ayrıca Fazilet Hanımın alçak gönüllüğüyle tanıdım. Zira tayini çıktı, işine başladı. Kendilerine hayırlı olsun ziyaretine gitmeden o bütün basını ziyaret etti. Bizim kendilerini ziyaret etmemiz bir vecibe haline geldi. Fazilet Hanımın çalışma gayreti içerisinde ve moralini yüksek gördüm. Çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Osmaneli Haber Gazetesi sahibi Mehmet Erdal’da, “Gençlerimiz sizlere emanet, bu bilinçte hareket edeceğinize inanıyorum. Bilecik Kız İmam Hatip Lisesi’nde eşit ağırlık ve sözel bölümlerine hazırlık sınıfları mevcut. Sayısal bölüme hazırlık sınıfları da açılmış olsa, İmam Hatipli gençlerimiz farklı kulvarlarda da tercih hakkına sahip olurlar. Spor da ilimizin gençlerinin hızlı bir yükselişi var. Bu potansiyeli değerlendirmek gerekiyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile irtibatlı olunursa, daha verimli olacağına, ilimizin başarı çıtasının yükseleceğine inanıyorum dedi.

sakarya-ve-osmaneli-haber-1.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2495 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum