SANAYİCİLERİN KARARI HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

SANAYİCİLERİN KARARI HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Vali Süleyman Elban, sanayicilerin reddettiği kamu yerleşkesi projesiyle ilgili olarak,"Milletvekilimiz Halil Bey bu konuyla ilgili ödenek sorununu çözmüştü. Bu potansiyel varken konuyu gündem dışı tutmamız mümkün olamaz" dedi.

Vali Süleyman Elban, Polis Evi ile birinci OSB kavşağı arasındaki alanda yapılması planlanan kamu yerleşkesi projesi kapsamında OSB arazileri ile hazine arazileri arasındaki takas işleminin sanayiciler tarafından reddedilmesi üzerine ilk kez konuştu. 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal'ın Yeni Bozüyük Gazetesi'nin Vali Süleyman Elban'ı ziyareti esnasında yönelttiği soru üzerine değerlendirmelerde bulunan Vali Elban, 'Milletvekilimiz Halil Bey bu konuyla ilgili ödenek sorununu çözmüştü. Bu potansiyel varken konuyu gündem dışı tutmamız mümkün olamaz, değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı. 

Vali Elban konuyla ilgili şunları aktardı:

"OSB yönetiminden bu konuda olumsuz yanıt çıktı ve değerlendirmelerimiz devam ediyor. Milletvekilimiz Halil Bey konuyla ilgili Ankara'da ödenek sorununu çözmüştü. Yer meselesini çözmüş olsaydık yıl içerisinde birçoğunun temelini atmış olacaktık. Ankara'da bu konuda potansiyel varken bu konuyu gündem dışı tutmamız mümkün olamaz, değerlendiriyoruz. Bu konuda orada öyle bir irade tecelli etti. Söyleyecek bir şeyimiz yok" dedi.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2829 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum