SARMAŞIKLILAR, DERNEĞİNE SAHİP ÇIKTI

SARMAŞIKLILAR, DERNEĞİNE SAHİP ÇIKTI

İlimizin en aktif dernekleri arasında yer alan Sarmaşıklılar Derneği, 2016 yılını değerlendirerek, 2017 yılının planlamasını yaptı.

Sarmaşıklılar Derneği tarafından istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Ekin Kafe'de gerçekleştirilen toplantıya Bilecik ve il dışından çok sayıda Sarmaşıklı katıldı. Dernek üyeleri, 2016 yılını değerlendirerek, 2017'nin planlamasını yaptı.

1-240.jpg

Şehitlerimiz için mevlid-i şerif okunması ile başlayan program, Dernek Başkanı Zeki Kayadelen'in açılış konuşması ve dernek çalışmalarını içeren sunumu katılımcılarla paylaşmasıyla devam etti.

Sarmaşıklılar Derneği'nin kurulduğu günden bu yana birbirinden önemli çalışmalara imza attığını dile getiren Kayadelen,"Köyümüzün sınırlarını ilimiz dışına kadar taşıyarak çok güzel bir birlik ve beraberlik ortamı sağladık. Kültürümüze ve değerlerimize sahip çıkma anlamında çok güzel projelere hep birlikte imza attık. Bundan sonrada köyümüzün tanıtımı ve köylülerimizin kaynaşması bakımından çalışmalarımız hızla devam edecek" dedi.

2-226.jpg

Zeki Kayadelen, Sarmaşık'ın Bayırköy'e bağlanmasıyla doğru zamanda doğru bir girişimde bulunulduğunu aktararak,"Bu katılım Bayırköy Sarmaşık dostluğunu pekiştirdi. Derneğimizin kurulmasıyla birlikte bu ilişkiler daha sağlam zeminler üzerine oturtuldu. Bundan sonrada böyle devam edecek inşallah" şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman'da dernek üyelerinin istek ve sıkıntılarını dinleyerek, Bayırköy Belediyesi'nin Sarmaşıklılara desteğinin devam edeceğini ifade etti. 

3-161.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 20927 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.