SEÇİMİN RENGİ BELLİ OLDU

SEÇİMİN RENGİ BELLİ OLDU

1 Nisan’da gerçekleşecek Bilecik TSO seçimlerinde favori olarak gösterilen ve 12 meslek komitesi üzerinde ortak hareket eden ekip düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Aralarında TSO Başkanı Mefail Ateş ve TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur’un da bulunduğu güçlü liste seçimlerde turuncu renkli pusulayı kullanacaklarını açıkladı.

Mevcut yönetimden çok sayıda ismin bulunduğu ve yeni isimlerinde yer aldığı ekibin oldukça kalabalık bir şekilde pusula renklerini açıkladıkları bu toplantı, seçimin renginin belli olduğu şeklinde yorumlandı.

Diğer yandan, bazı meslek gruplarında ayrılıkçı ve muhalif hareketler çalışmalarını sürdürürken yeterli desteği bulamadıkları ve 12 meslek komitesi içerisinde oldukça az sayıda komitede liste yapabildikleri öne sürüldü. 

secimin-rengi-belli-oldu2.jpg

Kahvaltı programının ardından açıklamalarda bulunan TSO Başkanı Mefail Ateş, oda üyelerini seçime katılmaya davet ederken, yüksek katılımlı bir seçimin güçlü bir ticaret ve sanayi odasını ortaya çıkaracağını ifade etti.

TSO Başkanı Mefail Ateş, seçimlere ilişkin değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

“12 meslek komitesindeki arkadaşlarımızla; üyelerimize ve dolayısıyla Bilecik ticari hayatına hizmet etmek için aday olduk. İçimizde geçtiğimiz dönem meclis ve yönetim kurulunda görev almış arkadaşlarımızın yanında daha önceki dönemlerde görev yapmış ve yeni katılan aday arkadaşlarımızda var. İşlerinde, başarılı, güçlü, toplum tarafından karşılığı olan, aday oldukları meslek grupları tarafından da desteklenen adaylarımızın ilimize en iyi şekilde hizmet edecekleri inancındayız.

 Saygıdeğer üyelerimizin odamızda en iyi şekilde temsil edilebilmesi için en önemli hakları olan oy kullanma yetkilerini kullanmaya davet ediyoruz. Güçlü bir ticaret ve sanayi odası için yüksek katılımlı bir seçimin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Değerli üyelerimizin oyları odamızın meclisini ve dolayısı ile yönetimini belirleyecek ve yeni seçilecek yönetim onları temsil edecektir.

Bize oy vermek isteyen üyelerimizin dinamizmin rengi olan turuncu renkli pusulalarımızı sandığa atmalarını istiyoruz.

secimin-rengi-belli-oldu3.jpg

1 Nisan Pazar günü yapacağımız meslek komitesi ve meclis üyesi seçimleri sonuçlarının Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimize ve ilimiz ticari hayatına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4248 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum