SEÇMEN LİSTELERİ ASKIYA ÇIKIYOR

SEÇMEN LİSTELERİ ASKIYA ÇIKIYOR

16 Nisan Pazar günü yapılacak referandum için geri sayım başlarken, hazırlıklar da tamamlanıyor. Referandumda oy kullanacaklar için ise seçmen listeleri askıya çıkıyor.Konuyla ilgili açıklama yapan Bilecik Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı, seçmen listelerinin 18 Şubat’ta askıya çıkacağını, 26 Şubat’ta ise askıdan ineceğini belirtti.

Bilecik Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak halkoylaması seçimiyle ilgili yapılan duyuruda şu cümlelere yer verildi: “16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak Halkoylaması Seçimi nedeniyle; Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığının 13.02.2017 tarihli Seçim Takvimi uyarınca Muhtarlık Bölgesi Listelerinin köy ve mahalle muhtarlıklarında 18 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 08.00’da askıya çıkarıldığı, 26 Şubat 2017 Pazar günü saat 17.00’da askıdan indirilecektir.

Seçmenlerin, Askı süresi içerisinde listeleri kontrol etmeleri ve ismi olmayanların Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir. İlanen duyurulur.” denildi.

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2004 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.