ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Şehit Piyade Er Osman Er’in cenazesi, öğle namazına müteakip Osmaneli Ertuğrulgazi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Osmaneli İlçe Mezarlığı'na defnedildi.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Piyade Er Osman Er’in cenazesi, öğle namazına müteakip Osmaneli Ertuğrulgazi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Osmaneli İlçe Mezarlığı'na defnedildi.

1-146.jpg

BİLECİK ŞEHİDİNE SAHİP ÇIKTI

Şehit Osman Er için düzenlenen cenaze törenine binlerce vatandaş katıldı. Müftü Necati Akkuş'un kıldırdığı cenaze namazına katılanlar cami avlusuna sığmadı. Vatandaşlar, yollarda ve caddelerde saf tuttu. 

2-139.jpg

ŞEYH EDEBALİ'NİN DİYARINA BU YAKIŞIR

Vatandaşların cenaze törenine gösterdiği hassasiyet dikkat çekti. Tören süresince tek bir slogan atılmayarak şehidimiz tekbirler eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Binlerce vatandaş şehidimizin son yolculuğuna sükun içerisinde eşlik etti. 

DİMDİK DURDULAR!

Diğer yandan şehidimizin babası İsmail Er ve şehidimizin kardeşleri metanetli duruşları ile hainlere tokat gibi cevap verdiler. Soğuk kanlılıklarını koruyan ve hainleri sevindirmeyen kederli aile 'Vatan sağolsun' dediler. 

3-075.jpg

DEVLET ERKANINDAN ÇELENK

Ayrıca cenaze törenine, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlıki TBMM Başkanlığı, bazı bakanlıkları ve siyasi parti genel merkezlerinden gönderilen çelenkler dikkat çekti. 

4-031.jpg

Kaynak:Mücahid Erdal

Bu haber toplam 3097 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.