‘ŞEHİR DEĞİŞİRSE HAYAT DEĞİŞİR’

‘ŞEHİR DEĞİŞİRSE HAYAT DEĞİŞİR’

Bozüyük Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkanı Adayı Fatih Bakıcı, katıldığı Basın Masası programında, Bozüyük’ü geliştirip güzelleştirmeye devam etmek istediklerini belirterek, “Şehir değişirse hayat değişir” ifadelerini kullandı. 

Yeni Bozüyük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Önce’nin sorularını yanıtlayan Fatih Bakıcı, 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala önemli mesajlar verdi. Bakıcı, seçim sürecinin sorunsuz şekilde tamamlanması için sağduyu çağrısında bulunarak, Bozüyüklü seçmenlerden kendisine destek istedi. 

Başkan Bakıcı, Bozüyük’ün artık hızla koşması gerektiğine dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi:

“Seçimler gelip geçiyor, önemli olan kırıp dökmeden, kalp kırmadan seçimleri nihayetlendirmek. Ben aday olanların aileleri ve işiyle ilgili bugüne kadar tek bir kelime etmedim etmem, bize yakışmaz. Hepimiz bu topraklarda yaşıyoruz, bu bayrağın altında görev yapıyoruz, ezanımızın altında camilerde toplanıyoruz. Yarın öbür gün yine aynı ortamlarda yüz yüze geleceğimiz için gönülleri kırmadan seçimi tamamlamamız gerekiyor. 

Herkesin sağduyulu davranması gerekiyor. Bakış açılarımızın hepimizin aynı olması lazım. Biz bir şehri geliştirmeye, güzelleştirmeye hazırlanıyoruz. Ben ‘Şehir değişirse hayat değişir’ dedim. Biz şehri değiştirmeye çalışıyoruz. Şehrimiz güzelleşiyor ve daha yaşanabilir hale geliyor. Hızlı koşmamız gerekiyor, projelerimizi bir an önce vatandaşla buluşturmamız gerekiyor. Çağdaşlık, eğitimle beraberdir ve eğitime büyük katkılar yapmamız gerekiyor. Bizlere düşen şehri geliştirmek ve güzelleştirmektir. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Seçimlerin ülkemize, ilimize, ilçemize hayırlar getirsin inşallah.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2529 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum