ŞEHİR MAGANDALARI YİNE İŞBAŞINDA!

ŞEHİR MAGANDALARI YİNE İŞBAŞINDA!

Türbin mesire alanında yer alan barbekü ve kamelyalara verilen geniş çaplı maddi hasarlı saldırının ardından şehir magandaları bu kez de şehrin ortasında Yeni Mahalle Konağının hemen yanında yer alan parkta ortaya çıktı.

Park ve yeşil alanlarda yapılan bu tarz eylemler başta çevrede yaşayan vatandaşlar olmak üzere tüm vatandaşlar tarafından tepki gördü.
Yeni Mahalle Cami Caddesi Mahalle Konağı yakınında bulunan Evrenler Parkındaki kamelya ve masalara zarar veren şehir magandaları yeşil alan içerisinde yer alan ve çevrede oturan vatandaşların çocukları ile birlikte yoğun olarak kullandığı bank ve kamelyayı kullanılamaz hale getirdiler. Belediye ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunarak hasarın karşılanması ve park içinde ki bank ve kamelyaların yeniden kullanıma hazır olması için gerekli çalışmaları başlattı. Yeşil alan içerisinde bulunan alkol şişeleri çevrede yaşayan vatandaşları da oldukça rahatsız etti. Özellikle gece geç saatlerde parka gelen ve taşkın hareketler sergileyen şahıslar yoldan geçen, işine ya da evine gitmekte olan pek çok kişiyi de tedirgin ediyor. Olay çevre sakinleri tarafından da üzüntü ile karşılanırken vatandaşlar; “geçtiğimiz gün türbinde meydana gelen olayın ardından ‘orası göz önünde bir yer değil, keşke kameralarla izlenseydi’ demiştik. Ama burası şehrin merkezi, insanların oturduğu, sürekli gelen gidenin olduğu, ilçemizin en işlek caddelerinden biri. Bu tarz bir olayın yaşanması ve hiç kimsenin görmemesi, müdahale etmemesi çok ilginç. Lütfen bizim olana, bizim için yapılana hep beraber sahip çıkalım” dediler. 
Belediye yetkilileri bu tarz olaylarda vatandaşların daha duyarlı davranmasını isteyerek böyle durumlarla karşılaştıklarında 155 polis hattını arayarak haber vermelerini istediler.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 1881 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.