ŞEHİR MÜZESİ İLK AYINDA 14 BİN MİSAFİR AĞIRLADI

ŞEHİR MÜZESİ İLK AYINDA 14 BİN MİSAFİR AĞIRLADI

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı ve Eski Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın katılımlarıyla geçtiğimiz ay açılışı yapılarak, vatandaşların hizmetine sunulan Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi, ilk ayında şehir içi ve şehir dışından gelen yaklaşık 14 bin konuğu ağırladı.

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan ve 100 yıllık yakın tarihimizden değerleri bulacağımız Yaşayan Şehir Müzesi, şehrimizin tarihi ve kültürel değerlerini tüm ülkemize yansıtmaya devam ediyor.

14-bin-misafir2.jpg

Bilecik Belediyesi tarafından; ''Geçmişini Bil Ki Geleceğe Sağlam Basasın'' düşüncesiyle gerçekleştirilen Yaşayan Şehir Müzesi, ilimize İstanbul, Çanakkale ve Konya başta olmak üzere birçok şehirden gelen turlara ev sahipliği yapıyor.

İçerisinde ilimizi tanıtıcı yazılı ve görsel öğelerin yanı sıra Bilecik ve yakın çevresinin kültürel ve sosyal hayatından alınmış örnekleri sergileyen Yaşayan Şehir Müzesi ilk ayında yaklaşık 14 bin konuğunu ağırladı.

Son yıllarda tanıtım ve turizm alanında birçok güzel çalışmayı gerçekleştiren Bilecik Belediyesi, şehre kazandırdığı Yaşayan Şehir Müzesi ile önümüzdeki dönemde de birçok şehirden gezi turlarına ev sahipliği yapmaya devam edecek. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2231 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.