ŞEHİTLERİMİZ BAYIRKÖY'DE ANILDI!

ŞEHİTLERİMİZ BAYIRKÖY'DE ANILDI!

Bayırköy Belediyesi tarafından '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' anma etkinlikleri çerçevesinde şehitlerimizi anma programı düzenlendi.

Bayırköy Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen etkinliğe, İsmail Coşar ve Necmettin Nursaçan hocalar katıldı. İsmail Coşar'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti kulakların pasını silerken, Necmettin Nursaçan ise sohbetiyle duygusal anlar yaşattı.

Kayı Boyu Camii Müezzin Kayyumu Harun Çalışkan ile İsmail Coşar'ın birlikte okuduğu selalar dinleyenleri mest etti.

1-356.jpg

Şehitleri Anma Programı, Belediye Başkanı Mustafa Yaman'ın açılış konuşması ile başladı. Başkan Yaman, öncelikle şehitlerimize rahmet gazilerimize acil şifalar diledi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin yüzyıllar geçsede unutulmayacağına dikkat çeken Başkan Yaman, Türk Milleti'nin birlik ve beraberliğini hiçbir gücün yok edemeyeceğini söyledi. Türk Milleti'nin tarihi boyunca böylesine bir hainlikle ilk kez karşılaştığını anlatan Başkan Yaman,"15 Temmuz Hain FETÖ terör örgütünün giriştiği darbe gecesini asla unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı buradan beyan diyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Yaman'ın ardından konuşan İl Müftüsü Necati Akkuş ise 15 Temmuz hain darbe girişimi Türk Milleti'nin iman dolu göğsünü tankla, tüfekle aşılamayacağını bir kez daha dünyaya gösterdiğini kaydetti.

2-349.jpg

Konuşmaların ardından İsmail Coşar tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Coşar seslendirdiği kaside ve ilahilerle dinleyenlerin beğenisini topladı. Kayı Boyu Camii Müezzin Kayyumu Harun Çalışkan ile birlikte okudukları sela ise davetlileri mest etti.

Son olarak sahneye gelen Necmettin Nursaçan ise sohbetiyle duygusal anlar yaşatırken, 15 Temmuz gecesi ikinci bir Çanakkale destanının yazıldığına vurgu yaptı.

3-260.jpg

Program, Belediye Başkanı Mustafa Yaman tarafından Coşar ve Nursaçan'a plaket takdiminde bulunulması ile sona erdi. 

4-081.jpg

Kaynak:Mustafa Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1612 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.