SELİM TUNA FENA PATLADI!

SELİM TUNA FENA PATLADI!

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, Bozüyük Belediyesi'nce kendilerine verilen desteklerin yeni yönetim tarafından kaldırıldığını iddia ederek, Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu'na patladı.

Önceki dönemlerde kendilerine verilen kalıp tahtalarının dahi Bakkalcıoğlu tarafından geri alındığını bildiren Selim Tuna, "Biz  kardeş belediyeyiz bir şey beklediğimizden değil ama yanlış yapıyorlar. Tek beldeniz biziz neden bunu elimizden alıyorsunuz ayıp değil mi?" dedi.

Selim Tuna, Bozüyük Belediyesi'nin bir kalıp tahtasının peşine düştüğünü belirterek, şöyle devam etti:

"Fatih Başkan döneminde belediyenin su ve kanalizasyon arızalarında kullanmak için tarafımıza 4x4 91 model araç verildi. Bizim daha önceden böyle bir imkanımız yoktu. Traktör ya da cenaze aracımızla hizmet veriyorduk. Bu araç neden bizim elimizden alındı? Bir dedikodu geldi haberimiz yoktu denildi. Önceki dönemlerdeki her şeyi araştırıyorsunuz kafanıza göre. Bunu neden araştırmadan alıyorsunuz. Hadi aracı aldınız, Fatih Bakıcı döneminde bana gelen kalıp tahtaları var. Kamyonlara sarıp götürdüler. Şimdi sırada kanalizasyon, yağmur, su boruları var sanırım.

Biz kardeş belediyeyiz bir şey beklediğimizden değil ama yanlış yapıyorlar. Ben Dodurga Belediye başkanı olarak onlara her türlü durumda hizmet ederim, gerek yok böyle şeylere. Tek beldeniz biziz neden bunu elimizden alıyorsunuz ayıp bir şey değil mi? Sonra sıfır araç geri verelim denildi ben kabul etmedim. Belediye Başkanının onurunu kırıyorsunuz, Dodurga halkının onurunu kırıyorsunuz, Bozüyük'te yaşayan Dodurga halkının onurunu kırıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bilecik Haber - Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5154 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum