SELÖZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SELÖZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Bilecik Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu 11 Kasım Pazar günü gerçekleştirecek. 

Kongre öncesinde gazetecilerle bir araya gelen Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz, 4 yılı geride bıraktıklarını ifade ederek yönetim kurulu olarak tekrar aday olmaya karar verdiklerini söyledi. 

Eğitim Bir Sen Şube binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Şube Başkanı Selöz, 2011 yılında 400 üye sayısına ulaşarak ilk kongrelerini yaptıklarını, 2012 yılında olağanüstü kongre ile görevi aldıklarını söyledi. 2014 yılında yapılan kongre ile delegelerin desteklerini alarak göreve devam ettiklerini ifade eden Şube Başkanı Selöz: '11 Kasım'da yapılacak kongrede delegelerimizin desteklerini bekliyor, herkesi kongremize davet ediyoruz' dedi.

Eğitim çalışanları için daha uygun ve güzel imkanların sağlanması adına sendika olarak çalıştıklarını kaydeden Selöz, 4 yıl boyunca yapılan hizmetleri geniş çaplı olarak basın mensuplarıyla paylaştı. Üyelere yönelik faaliyetler, sosyal faaliyetler, yardım faaliyetleri, il dışında gerçekleştirilen faaliyetler, eğitim faaliyetleri, projeler ve bayanlara yönelik faaliyetleri tek tek anlatan Şube Başkanı Selöz: 'Kongremizde 162 delegemiz oy kullanacak. 4 yılda yaptığımız çalışmalar ortada. Biz bulunduğumuz yerden koşmaya, hizmet etmeye hazırız. Yerelde eğitimi biraz daha arttırmak için hizmetlerimize devam etmek için tekrardan aday olmaya karar verdik' dedi. 

Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz'ün açıklamalarının ardından basın toplantısı fotoğraf çekimiyle sona erdi. Toplantıya Ahmet Basatemur, Ercan Çakmak, Yusuf Cengiz Yarangümeli, İsmail Tetik ve Arzu Kesici katıldı. 

Diğer yandan Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz'ün listesinde Ahmet Basatemur, Ercan Çakmak, Yusuf Cengiz Yarangümeli, İsmail Tetik, Arzu Kesici ve Yücel Gürsoy bulunuyor.

seloz-adayligini-acikladi2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3223 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum