Semih Şahin, genel sekreteri hedef aldı!

Semih Şahin, genel sekreteri hedef aldı!

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim'i hedef alarak, "Başarısız ve Bursa yanlısı buluyorum" dedi.

Eylül ayı belediye meclis toplantısında, BEBKA'ya yönelik çıkışıyla dikkatleri üzerine çeken Belediye Başkanı Semih Şahin yine çok tartışılacak sözler sarfetti. BEBKA'nın kuruluş felsefesine uygun hareket etmediğini iddia eden Semih Şahin, Bilecik'e haksızlık yapıldığı yönündeki ısrarını sürdürdü. Semih Şahin, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim'i hedefine alarak, "Başarısız ve Bursa yanlısı buluyorum" ifadesini kullandı.

Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantılarının ilk birleşiminde, Proje Geliştirme ve Eğitim Birimi Koordinatörü Sema İnci tarafından BEBKA'ya sunulan projelerle ilgili bilgilendirme yapıldı. Bilecik Belediyesi'nin BEBKA'ya 4 adet proje sunduğunu ancak hiç birinin kabul edilmediğini belirten Sema İnci, projelerin içeriğine ilişkin bilgileri meclis üyeleri ile paylaştı.

Proje Geliştirme ve Eğitim Birimi Koordinatörü Sema İnci'nin açıklamalarının ardından konuşan Belediye Başkanı Semih Şahin ise BEBKA'ya yönelik iddialarında ısrarcı tutumunu sürdürdü. BEBKA içerisindeki illerden desteklenmeye en çok ihtiyacı olan ilin Bilecik olduğunu belirten Semin Şahin, şöyle devam etti:

"Kalkınma ajanslarının kuruluşunda yer alan birisi olarak söylüyorum benim derdim Bilecik. Kalkınma ajansları ilk olarak bulundukları bölgede geride kalan illere destek çıkar. CHP'li belediye olduğumuz için desteklenmiyor gibi bir yanlış anlaşılma var, mesele parti meselesi değil. Benim derdim Bilecik, en son açıklanan destekler ortada. 10 tane Bursa'ya, 3 tane Eskişehir'e ve 1 tane Bilecik'e. Bilecik'in daha çok ihtiyacı var.

BEBKA Yönetim Kurulunda yer alan İl Genel Meclis Başkanımız ve TSO başkanımızla da görüştük. Bizim orada bir ağırlığımız var bunu kullanmamız lazım. Bu benim şahsi görüşümdür genel sekreteri başarısız ve Bursa yanlısı buluyorum" diye konuştu.

Hatırlanacağı üzere; Belediye Başkanı Semih Şahin, Eylül ayı meclis toplantısında yaptığı açıklamada, kalkınma ajanslarının genel sekreterlik uhdesinde kurumlara dönüştüğünü iddia ederek “Genel sekreterler mafya olmuşlar” çıkışında bulunmuştu.

Öte yandan, Başkan Şahin'in BEBKA kanadından ve AK Parti'den gelen 'Proje yok' açıklamalarına projelerin belgeleriyle cevap vermesi dikkat çekerken Bilecik kamuoyu BEBKA'dan konuyla ilgili cevao vekliyor. 
Ayrıca, Başkan Şahin'in BEBKA'nın Bursa yanlısı olduğu iddiaları gazetemizin Bursa bölge müdürlüklerinin Bursa il müdürlüğü gibi çalıştığı iddiasını da destekledi. Gazetemizde defalarca bölge müdürlükleri Bursa'da bulunan Karayolları, Orman, Vakıflar gibi kurumların Bilecik'e gereken özeni göstermediğine yönelik haberler kaleme alınmıştı. 
 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 4474 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum