SEMİH ŞAHİN GÖREVE BAŞLADI

SEMİH ŞAHİN GÖREVE BAŞLADI

31 Mart Yerel Seçimlerinden zaferle çıkan Millet İttifakı’nın CHP’li Adayı Semih Şahin, mazbatasını alarak resmen göreve başladı. Semih Şahin’in mazbata töreni adeta miting havasında geçti. 

semih-sahin-goreve-basladi2.jpg

Semih Şahin ve beraberindeki kalabalık CHP il başkanlığı önünde toplanarak buradan Adalet Sarayı’na geldi. Seçim Kurulu Başkanı Büşra İlhan’dan mazbatasını teslim alan Semih Şahin daha sonra Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Şahin, Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan yüzlerce Bilecikliye seslenerek, “Herkesin belediye başkanı olacağım. 70 bin Bilecikliye hizmet edeceğim. Hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim” dedi. 

Cumhuriyet Meydanındaki mazbata töreninin ardından Bilecik Belediyesi’ne kadar yürüyüş yapıldı. Başkan Şahin ve beraberindekiler belediye bahçesinde kendisini karşılayan personelle tek tek tokalaştı. Başkan Şahin daha sonra görevi devralmak üzere belediye binasına girdi. 

semih-sahin-goreve-basladi3.jpg

Semih Şahin burada eski belediye başkanı Nihat Can tarafından karşılandı. Nihat Can, Şahin’e başarı dileklerinde bulunarak çiçek takdim etti. İkili arasında oldukça sıcak ve samimi görüntüler ortaya çıktı. Nihat Can, “Bilecik için benim yardımcı olabileceğim bir konu olursa her zaman yanınızdayım” ifadesini kullandı. 

Semih Şahin ise nazik davranışından dolayı Nihat Can’a teşekkür ettikten sonra başkanlık koltuğuna oturdu. Bu esnada belediye bahçesinde vatandaşlara ikramlarda bulunuldu. 

semih-sahin-goreve-basladi4.jpg

Semih Şahin'in mazbata ve devir teslim törenine, Milletvekili Yaşar Tüzün, Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu, İl Başkanı Metin Yaşar, İYİ Parti İl Başkanı Soner Hızlı, civar ilçe ve beldelerden partililer de katıldı. 

semih-sahin-goreve-basladi5.jpg

2-644.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5459 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum