SEMİH ŞAHİN’DEN ÇİRKİN PAYLAŞIM!

SEMİH ŞAHİN’DEN ÇİRKİN PAYLAŞIM!

CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, sosyal medya üzerinden yaptığı çirkin paylaşımla kamuoyunun tepkisini topladı. Semih Şahin’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaret içerikli paylaşımı başta AK Parti camiası olmak üzere Bilecik halkı tarafından sert bir dille kınandı.

semih-sahinden-cirkin-paylasim2.jpg

Belediye Başkanı Semih Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2011 yılında attan düştüğü olay üzerinden Erdoğan’ı hedef alan karikatürü kendi hesabından paylaştı. Karikatürde, “O yiğit adamlar güzel atlara binip gittiler! O sondaki binemeyip başımıza kaldı!” ifadeleri yer alırken, Semih Şahin’in ise paylaşımına ‘Yorumsuz’ notunu düştüğü görülüyor. 

Başkan Şahin’in paylaşımının ardından çok sayıda tepki ve kınama mesajı yayımlanırken, AK Parti Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Çetin Kaya, “Yazıklar olsun” dedi. Çetin Kaya, Semih Şahin’i sert bir dille kınadığı açıklamasında, şunları kaydetti:

“CHP’li Bilecik Belediye Başkanının kendi Facebook hesabından Cumhurbaşkanımıza hakaret etmek için hazırlanan karikatürü “Yorumsuz” yazarak böylesine hassas bir dönemde paylaşmasını kınıyorum. Bir insan bazı değerlerden yoksun olunca ne söylenebilirki kendisini bir çalışanının eşi Facebook’tan eleştiriyor diye çalışan arkadaşı işten çıkartıyor sonra kendisi beğensede beğenmesede 18 yıldır Ülkemize canını ortaya koyarak hizmet eden başkanı olduğu belediyeninde bağlı olduğu Devletimizin Seçilmiş Cumhurbaşkanına karşı hazırlanmış bu edepsiz karikatürü paylaşmayı kendi karakterine ve edep anlayışına layık gören kişiye söyleyecek çok şey varda bizim edebimize ve adabımıza uygun değil sadece yazıklar olsun. Sonrada tepki çekince kaldırıyor ne oldu neden yaptığının arkasında duramadın yazık çok yazık...”

Öte yandan, Başkan Şahin’in gelen tepkiler üzerine paylaşımı kaldırdığı öğrenilirken, savcılığın konuyla ilgili soruşturma başlatması bekleniyor.  

Ayrıca, Semih Şahin’in Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun bir alışveriş merkezinde yürüyen merdivene tersinden binmesini eleştirip eleştirmeyeceği merak ediliyor.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 10314 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum